Pečený krůtí krk v marinádě podle Hany Svatuškové skvěle chutná s bramborovými noky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pečený krůtí krk v marinádě podle Hany Svatuškové skvěle chutná s bramborovými noky!

Na pečeném krůtím krku si pochutnáte víc, než si myslíte. Zvlášť, když jej naložíte do marinády!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.