Vyšetřování sebevraždy Bartošové skončilo: 7 otazníků nad její smrtí zůstává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vyšetřování sebevraždy Bartošové skončilo: 7 otazníků nad její smrtí zůstává!

 Na smrti zpěvačky Ivety Bartošové (†48) se nikdo nepodílel. Oznámila v pátek po 94 dnech od začátku vyšetřování policie. Otazníky ohledně zpěvaččiny sebevraždy ale dále zůstávají…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

japome
05. 08. 2014 00:59

erene
05. 08. 2014 01:24

jaký kydy ? Všechno je pravda..bohužel

lilien.
05. 08. 2014 08:33

aké nelegálne léky? keby šla k lekárovi tak jej to predpíše. tam ide o to, že odmietala liečbu, k tomu ju mal prehovoriť, aby nejedla tabletky ako lentilky nekontrolovateľne, ale aby sa liečila aspoň ambulantne a konzultovala svoje stavy s lekárom

hejhej
05. 08. 2014 10:32

erene:
Ivetina hudba mě nikdy nezajímala, ale to, co prováděl přihlouplý Rychtář, jak se trapně zviditeňoval , čímž jí ponížoval a toho si byla iVeta vědomá.
O cirhoze Iveta nemusela vědět, zřejmě k léka­řům(in­ternis­tům) nechodila a zubař, u kterého asi byla naposledy by těžko, pohledem úst poznal, jak vypadají játra.
Kdyby věděla, že "před smrtí", těžko by podstupovala v únoru stomatologický zákrok, aby v dubnu ukončila život.
Přikláním se názorům, že za sebevraždu může psychické týrání Rychtáře.

erene
04. 08. 2014 23:07

Moje shrnutí je,že jí Rychtář učinil život nesnesitelným..cpal jí léky,do bulváru,i když viděl,že je na dně..lhal o jejím zdravotním stavu..všude nainstaloval kamery..nechal dojít její dluh do exekuce..do toho se pořád soudil,což jí taky vadilo..všude dělal ostudu,rval se na koncer­tech­..vy­volá­val konflikty..možná ta exekuce pro ní byla poslední kapka..to co jí udělal v tý Itálii..kvůli němu jí začali všude přezdívat ubohým názvem Džambulka..donutil jí uvěřit,že jí chtěli prodat na orgány,atd.,atd..to už nemohla vydržet..

erene
04. 08. 2014 23:01

V žádném případě se nezastávám alkoholiků,ale nejsem typ,co je ukope jako nekteří..ono je to jednoduchý,kopat do mrtvých alkoholiků..když se to člověka netýká..mám v okolí člověka,který je alkoholik,je vážně nemocný..asi umře..vím,že propadl pití až po smrti matky..Ivetě umřel tehdy Sepeši,ale důvodů k pití měla víc..někdo řeší stres přejídáním,někdo holt alkoholem..vím,že se Iveta hodněkrát nezachovala dobře,ale teď když je mrtvá,tak do ní nebudu kopat někteří..ano už před dvěma lety vypadala na umření..ale chvíli na to se zvedla ze dna..mám svůj názor..Iveta byla mani­odepre­sivní,­vždyc­ky se zhoršila kolem narozenin,ale mohla to přestát..odteď už nereaguju na pomlouvačné komentáře na ní,je to jen ztráta času..každý z nás má v okolí alkoholika,skoro každému skočil nějaký známý pod vlak..děje se to..někdy skočí jen tak..někdy z deprese,ale někdy kvůli někomu..léky plus Rychtář to byla ta vražedná kombinace..kdyby bylo přítomno jen jedno,tak to neudělala,ale tady se toho nakombinovalo příliš..

matylda-rut
04. 08. 2014 22:55

No nic, už opravdu jdu, protože takové názory jako má erene jsou mi až moc hloupé. Nic ve zlém, ale asi jsi ještě moc mladá nebo nemáš děti. Být tebou, tak bych se nad tím co jsi napsala pořádně zamyslela. Dobrou.

matylda-rut
04. 08. 2014 22:31

Erene srovnej si to v hlavě, zastáváš se někoho, kdo sice dobrovolně odešel, ale kdo se vykašlal na syna. Nežila by dlouho, přečti si trošlu něco o cirhóze. Jdu si číst, tohle mi je až moc hloupý. Nic ve zlým, ale nemám ráda, když se to překrucuje. Rychtář je debil, ale ona nebyla o nic lepší. Rádoby princezna byla pěná dračice a když nebylo po jejím terorizovala celé okolí, až dali všichni od ni ruce pryč. Tot reál.!

erene
04. 08. 2014 22:37

Nemá cenu se hádat..ale i když spáchala sebevraždu,tak nesouhlasím s tím,že to bylo dobro­volné­..do­brovol­ná sebevražda je třeba eutanazie,kdy nevyléčitelně nemocný zvolí smrt..Iveta se sice poslední měsíce horšila,ale mohla se z toho ještě dostat..už 3 roky předtím zhubla na stejnou váhu a ještě se z toho dostala..tady došlo k její rezignaci pár měsíců po svatbě..chtěla žít,ale Rychtář jí tu vůli vzal..psychicky i fyzicky jí zabil už půl roku před její smrtí..možná ještě dříve..

matylda-rut
04. 08. 2014 22:41

Proboha bud´už zticha, ty jsi bud puberták nebo blbka,.

erene
04. 08. 2014 22:47

Zticha nebudu..jinak typická reakce,když nevíš co napsat,tak urážíš..

matylda-rut
04. 08. 2014 22:52

Ne, to není pravda, ale když se zastáváš alkoholičky, která by to stejně ani neukučírovala, kdyby Rychtář nebyl, tak by byl třeba nějaký Novák nebo Záplata, ji by stejně alkohol zabil. V každém případě by byl vždycky někdo jiný vinný jen ne Iveta. A to, že ti nevadí, že to odnesl pouze Artur, její jediné dítě, no takto mě vytočilo, protože tohle může napsat jen blb.

hejhej
04. 08. 2014 22:46

erene: Najedou jsou všichni výborní diagnostici, věděli, že měla cirhozu v posledním stadiu. Pitvá se ale až po smrti.

matylda-rut
04. 08. 2014 22:50

To taky psali, že pitva prokázala cirhózu a to natolik, že by Ivetu zachránila pouze transplantace. Tak si přečti o cirhóze, navíc vím moc dobře jak probíhá, soused ji měl. Já jsem asi jedna z posledních co by si vymýšlela nebo překrucovala fakta. Mě je líto Artura, jinak nikoho.

erene
04. 08. 2014 22:12

Jsem přesvědčená o tom,že její konec zavinil spíš její psychický ne fyzický stav..to že byla zničená kvůli Rychtářovi a proto brala tolik léků,z deprese nejedla - to způsobilo její zhubnutí..ne nemoc..ale jen odborníci můžou říct,jak dlouho by žila,kdyby nakonec nepropadla lékům..ne laici..i kdyby to ale byli třeba jen 2 roky...tak mohla žít..kvůli Rychtářovi je mrtvá ! I kdyby měla žít jen o jediný den déle,tak na to měla právo ! Jenže ona už ani minutu nechtěla žít s tím ***m !

matylda-rut
04. 08. 2014 22:21

Tys nečetla zprávu o pitvě, kde psali, že měla cirhózu v takovém stádiu, že by ji zachránila už jenom tranplantace? To znamená poslední stadium, 2-3 měsíce a jsi v agonii. Žádné 2 roky. Navíc Iveta obvinila přeci každého a kdekdo byl za její mizéry zdopovědný jen ne ona sama. To, žese vykašlala na Artura ti jakso vůbec nevadí. Mě zas jo a jak.

erene
04. 08. 2014 22:32

nevadí..prostě je to bohužel dost časté,že se otec nebo matka vykašlou na dítě..dneska je luxus mít oba rodiče..tak to je..a není to jen kvůli alkoholu..rodiče se vzdávají dětí i z malichernějších důvodů..nic výmečného..jen u matky se to asi považuje za něco horšího,protože by se měla přece starat automaticky,ale to vždy z různých důvodů nejde..já si myslím,že kdyby nedošlo k té Itálii a zbavila se včas Rychtáře,že mohla žít déle a nedošlo by to do posledního stadia..i když pitva neuvádí,že byla v posledním stádiu kvůli játrům..

matylda-rut
04. 08. 2014 22:40

pak jsi v mých očích naprostá kráva, když ti to nevadí a zastáváš se ožralky! To dítě si to nezasloužilo. Střídala chlapi jako ponožky, chudák dítě co muselo prožít. Imervére se dívat na ožralou mámu a tobě t nevadí. Jsi kráva, primitivní kráva. A co se týe cirhózy, pokud ti nestačí, že píší, že by zachránila pouze transplantace, což znamená tedy poslední stádium, pak jsi navíc hloupá. Nepiš kraviny, nejdřív se informuj. Doufám, že děti nemáš a nikdy mít nebudeš, když máš tak debilní názory!

erene
04. 08. 2014 22:49

Jen si nadávej,ale pravdu mám já ! A jen debil někomu píše,že má debilní názory jako ty ! Ty máš názory hodně omezené,ale k urážkám jako ty se nesnížím..ani k vysvě­tlová­ní..pr­otože kdo nechce tak to nepochopí..že nezačla pít bez příčiny..

matylda-rut
04. 08. 2014 22:58

Omezené, já? Holka ty jsi chudák. nevím, asi máš tay problémy s alkoholem, já ne. Kdo potřebuje berličku a nenechá se léčit, tomu není pomoci. Tolik lidí se ji snažilo pomoci a ona do každého kopla a ted mám o ni psát jako o chudince? Ne! Chudák je jen Artur a ty si piš co chceš, mě je to jedno, já tě v budoucnu nebudu číst.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.