Darina Nová v ohrožení: Násilník Rychtář se k ní stěhuje zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Darina Nová v ohrožení: Násilník Rychtář se k ní stěhuje zpět!

Noční můra se vrací! Více než dva roky uplynuly od doby, kdy Josef Rychtář (56) v lázních brutálně zmlátil svou, dnes již bývalou, manželku Darinu Rychtářovou (56). Tenkrát skončila nakládačka těžkým otřesem mozku a pobytem v nemocnici. Nyní se však agresivní násilník vrací do říčanského domu, který by mohl vyprávět hodně temné příběhy
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1pravda1
02. 05. 2014 21:30

Vyšetřuje to pražská kriminálka, takže určitě se přijde na to, že písmo na obraze si dopsal sám i to kostrbaté srdíčko, aby měl alibi, jak ho Iveta milovala, je možné, že i dopis, který zadržela kriminálka si psal sám. Připomíná Kramného jak se neustále před médii obhajuje, vytváří důkazy, tlačí slzy.

123automobil
03. 05. 2014 08:05

setroseuros
04. 05. 2014 07:21

Ja o tom napisu pchybuji taky i o

jardislava
02. 05. 2014 16:11

Paní Darina - Kyzlíková - Rychtářová - Nová ,nebo jak se jmenuje taky není žádný chudáček. To že je Rychtář magor je fakt,ale nikdo neví o tom jak ho paní Darina Kyzlíková fackovala a nadávala mu. Vrána k vráně sedá. To že spolu vydrželi tak dlouho je důkazem toho, že se oba chovali stejně a že se jim tento způsob života líbil. Zkrátka italská domácnost.Vzájemně se řezali jak psi. Není důvod ji litovat. Akorát,že si Rychtář nechodil nikam stěžovat.

bibs_7
02. 05. 2014 16:15

Takého chlapa ako je on by som fackovala od rána do noci, az by na to chcípnul, ono sa totiz s takým clovekom nic iného ani robit nedá.

xcarodejka
02. 05. 2014 16:33

Že spolu byli dlouho neznamená, že se vzájemně bili. Kdyby jste uhodil/ uhodila/ skutečného agresora, tak z vás udělá faširku. To zkusíte jednou a naposled.

lukas.cz
03. 05. 2014 13:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

franckajagrova
02. 05. 2014 19:03

Ještě ti tam chybí její příjmení po prvním manželovi !

lukas.cz
03. 05. 2014 13:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

riseblaznu
02. 05. 2014 16:08

Něco jako asystovaná sebevražda a mohlo by se zadělat i na další. nevím proč by nemohl být veřejný pohřeb. Byla to známá zpěvačka. Myslím, že právě Artur by byl zárukou důstojného průběhu. Ti dva si sotva něco dovolí. Také je možné pohřeb rozdělit na veřejné rozloučení a uzavřené jen pro rodinné příslušníky. Rychtář je zřejmě sociopat, a Ivetka byla pro něj "vešlké sousto". Soužití s ní muselo být náročné a v případě takových osobností muselo končit tragicky a nemusí být všemu konec. Nač máme odborníky a nač máme zákonodárce? Za Ivetku měla poslešdní dobou i rozhodovat rodina, nebo opatrovník stanovený soudem / návrh mohl dát i ÚMČ,když její matka nevěděla co činit/ Asi stejně nebyla šance na úplné uzdravení, ale částečně ji dát dohromady určitě možné bylo.

123automobil
03. 05. 2014 08:07

rentierskej
02. 05. 2014 15:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

arimi
02. 05. 2014 13:37

chudak darina ale ja bych na jejim miste radsi nejakou dobu bydlela v podnajmu anebo u rodiny, jako byt s tim bastardem pod jednou strechou... budu ji drzet palce, aby to zvladla bez ujmy na zdravi... jen pryc od neho a nehadat se s nim o majetek... nech to za ni udelaji odbornici a soudy... skoda ze je dovolene psychopatum se volne pohybovat po svete...

bibs_7
02. 05. 2014 16:09

Aká chudák Darina? Este NIE. Ved este tam nastahovaný vobec nie je. A ak je pravda to co dnes píse bulvár, tak mu z toho baráku patria tak zhruba 2/12, cize dhoromady zhruba tak kurník.Jedno mi príde strasne divné, ako majú davy tendenciu brat to co povie nejaký psychopat Rychtár ako hotovú vec. On povie ze sa rozhodol odstahovat spät k (POZOR!, ziade EX-)manzelke a svet to automaticky berie tak, ze to tak bude. Lebo Rychtár povedal. Mozno to bola najväcsia chyba aj v celej ich spolocnej ére s Ivetou, proste mu nemalo byt dovolené, a malo byt znemoznené rozhodovat o nej. Ona so svojimi chabymi zbytkami sedych buniek co jej zostali v pokrocilom stadiu alkoholovej demencie nebola schopna ani ziadnej akcie a ani vyjadrit co vlasne chce (podla mna to ani nevedela-vedela len jedine, ze nevie samostatne existovat a musi sa stale okolo niekoho opliest ako taká liana), ale zbytok sveta predsa videl, ze nie je v dobrych rukach. A takisto teraz s pani exmanzelkou Novou - tak snad ma pravo este aj ona do toho nieco povedat, ci ta zruda prekroci prah domu v ktorom ona byva, alebo nie. Sama som zvedava na dalsi vyvoj okolnosti v tom zmysle - ako ho tam naozaj vpustí, tak si sorry ale tziaden sucit nezasluzi, nebot je dospelá a kto chce kam.... Aj tak si ale myslim, ze ho tam nepustí. Ak nie je posledna handra bez stipky hrdosti, a to myslim si ze nie je. Ten chlap toho na nej napachal uz naozaj dost.

bibs_7
02. 05. 2014 16:13

A ked tam nahodou nejakym zazrakom predsa len nasilne vlezie, tak neprejde podla mna vela dni nez sa pani darine objavia na tvari modre fleky, a potom uz hadam nebude problem dat toho ***.a zabasnut za domace nasilie a potom uz len vydrzat a nenechat sa zlomit jeho vyhrazkami, a nsetiahnut zalobu. Snad mu zaroven zrataju aj za Ivetu, za prekalkulovanu asistenciu pri jej samovrazde, a tak skoro sa ten sedivy plísnák spoza mrezí nepodíva.

123automobil
03. 05. 2014 08:12

imaculatta
02. 05. 2014 16:20

Takových"zrůd" je mezi námi více... a instituce jim jdou někdy na ruku, snad "něco za něco". Ivetka byla nepochybně psychicky nemocná, nedovedla se též smířit, že nebude věčně na vrcholu slávy. Důkaz, že být talentovaný, krásný a slavný každý neunese. Zvláště,když úspěch přijde příliš brzy.....My, co nemáme od začátku na růžích ustláno a musíme se snažit, jsme zvyklí bojovat, se hned tak nesebevraždíme. Sebevražda je asi i projev egoismu ,když děláme velkou bolest druhému, a slůvko "odpusť" je málo.Nemáme povinnost v životě bojovat? Někdo má bolesti, je odkázaný na pomoc druhých, zažívá diskriminace i ponížení , a přesto si život nevezme. A mnohý těžce nemocný stále doufá. Ivetceč ublížili všichni ti, kteří ji rozmazlovali, oni ji nepřipravili na stárnutí a odchod do stínu. Ublížili ji více než může ublížit nějaká hrubost

xcarodejka
02. 05. 2014 16:31

Psychopat má svůj svět a své zákony. Pravdu umně překrucuje, modeluje, staví na hlavu, ač páchne, tak to má rád. On by sám sebe nestrávil, musí si namlouvat jak to bylo, aby byl stravitelný , a svým lžím nakonec věří. Psychopata nikdo do blázince nezavře, je to chorobná změna chyrakteru. Iveta byla poznamenaná slávou, a v kleci té slávy. Nemohla přiznat, že ji někdo šikanuje.... Ona potřebovala pevnou ruku, jenže to někdy v 16 letčch, nyní ji už nebylo možno napravovat. brala to jen jako křivdu a nedostatek lásky.t. Macura ji chtěl pomoci, ale ona to nepřijala. Byla jako každý slaboch v moci silnějšího a ač jí to poškozovalo, nedokázala to o včas rozpoznat a zastavit. O ruku ji požádala způsobem, kdy bych já vzala rychou dráhu. Kdo viděl video, tak ví. V tu chvíli už nebylo lásky, jen praktický důvod, protože návrat do Říčan tehdy, by pro něho znamenal prohru a výsměch. / po útěku do Itálie/ Potřeboval potvrdit své "vítězství". Ivet nebyla tou dobou právně způsobilá.

arimi
02. 05. 2014 18:00

tak v podstate darina chudak byla, kdyz se ji navstevnice za ubytovani odmenila tim, ze se valela v jejim dome s jejim muzem, to muselo byt hrozne ponizujici, byt to byla dementni alkoholicka ... kdovi cim to je, ze umelci nemaji zadne zabrany v cizolozstvi, a rozdavaji si to kazdy s kazdym a na vsechny strany... ale tak co uz, nekdo ma rad dobry rizek, nekdo by zas jen soulozil do zblbnuti

lukas.cz
03. 05. 2014 13:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.