Filuta Rychtář režíruje další propadák: Tohle Iveta nemůže zvládnout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Filuta Rychtář režíruje další propadák: Tohle Iveta nemůže zvládnout!

Že nemají kouska soudnosti! Manželé z Uhříněvsi, potažmo ziskuchtivý Josef Rychtář (55), pokračují v devastaci své pochybné reputace. Nové plány o listopadovém koncertě Ivety Bartošové (47) s renomovaným bigbandem, který doprovází umělce typu Gott, Bílá, Vondráčková či Zagorová, to je zkrátka zoufalství.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

alla
16. 10. 2013 14:13

To je proto, že už nemá kdo hvězdu hlídat. Už vyhodil posledního hlídače a vodiče na WC, aby se hvězda nepočůrala, tak teď už na to všechno chudák sám. To byl asi po ránu zase razítkovat v Říčanech faktury nějakým řemeslníkem.

franckajagrova
16. 10. 2013 12:45

je to p..a A Rychtář ču....ák !

blackpetr
16. 10. 2013 13:41

VIDEO Ivetu šu*ám já, ty si můžeš leda vyh*nit, řval Rychtář pyšně na veřejnosti.

http­://www­.aha­onli­ne.cz­/cla­nek/zh­ave-drby/77845/video-ivetu-su-am-ja-ty-si-muzes-leda-vyh-nit-rval-rychtar-na-macuru-a-bartosova-se-schovala.html

franckajagrova
16. 10. 2013 14:08

Za pár měsíců se přitom na dovče role obrátily !

marek.d
16. 10. 2013 14:23

To je divné, že ta videa s Rychtářovými prosbami, výhrůžkami a nadávkami, a s Macurou atd. se najednou jakoby ztratila. Jasné, že ona je tak vypitá, že nic neví, má rok dlouhé okno (v paměti má loňské přípravy na MEGAKONZZERRRRT v Lucerně ), ale co by asi na to řekl novomanžel a co by se dělo? A kde jsou kompromitující videa, o nichž mluvil? Už aby je Standa zvukař vytáhl! Snad je má.

blackpetr
16. 10. 2013 17:00

Po tom, co zmizeli videa, jak agresivní Rychtář napadá u soudu fotografy, články jak Džambuli schlastanou ukazuje kamarádům policajtům na benzínce, a jiné jejich mediální přitroublosti...
...prostě jen soukromý archiv ti dá jistotu.

sugarbitter
16. 10. 2013 12:38

Gott už také dávno nezpívá jako zpíval a je "ticho po pěšině".Iveta dostala několik Slavíků, jiní nedostali a také pijí nebo fetují ale nikdo jim neháže klacky pod nohy tím, že juž přečdem jejich koncert odsoudí k nezdaru. Dokážeme být objeltivnější? Chceme spravedlivé soudy, které měří stejným metrem ,ale ono to začíná už u občana.

adeso
16. 10. 2013 12:44

No Gotta bych nesrovnávala, jako člověk má úplně ale úplně jinou úroveň i kdyby už jen krákoral, není to zpěvu ale o tom kdo je jaký člověk morálně.

marek.d
16. 10. 2013 12:59

alla
16. 10. 2013 13:05

sugarbittere, jenom by mě zajímalo koho ještě z těch, o kterých se zmiňuješ chtěli prodat do řeznictví na buřty, kdo se procházel počůraný, kdo vykládá, že nepije a není alkoholik, komu z nich chtěli před celým národem vyšetřovat napadenou vagínu, kdo z nich absolvoval zpěvánky po barech s pískacím mikrofonem a ze zpětnou ozvěnou (a to nebylo jenom ve Vlašimi) a vydával to za profesionální vystoupení, kdo z nich jako jelito běhal ve svatebních šatech kolem rybníka? Kdo znich si zve bulvární novináře domů na grilovačky a probírá s nima čistě soukromé záležitosti.
Chcete u Bartošové spravedlivý soud?????? Tak proč si zavolala telefonem Macuru na pomoc, a když do ní vrazil čas i peníze nezištně, řekne o něm v přímém přenosu, že chce aby ho zavřeli??? Promiňte, ale to je pěkná hyena.
A její zpěv :::: konzumní popová tuctová zpěvačka
Její syn je prý pro ní na prvním místě, to s klidem prohlásí, a na to si dá panáka, aby to ztvrdila.
Ano, zaslouží si cca 6 tou šanci.

honzadv
16. 10. 2013 13:11

(Y

poesje
16. 10. 2013 13:43

Spise stosedesatou sanci...Kolik lidi i umelcu ji uz nabizelo sanci zacit znovu a jak se jim pak IB odvdecila.
Lhat, chodit na zkousky i na vystoupeni totalne na srot, to ji tak jeste slo a vymlouvat se umi taky moc dobre. Jeji hlas nebyl ani drive zadny zazrak a tim alkoholem a doutnicky mu urcite nepomohla . I vyborne zpevacci a zpevaci si na hlasivky davaji setsakramentsky pozor.
Na druhou stranu IB a Rychtar jsou vazne uzasni Priprava koncertu, to co trva i dobremu manazerovi nejakou dobu zvladne Rychtar za par dni a IB je jeste lepsi, tam kde uspesne zpevacky zkouseji sva koncertni turne i nekolik tydnu, absolvuje Ivet jednu zkousku a je pripravena! No nejsou oni dva uplne skvela dvojka ? Chudaci clenove kapely, aby je z teto skvele zpravy, ze budou mit na krku umelce typu Ivet a manazera Rychtare neklepla pepka . Je totiz dost dobre mozne, ze o stesti, jez je potkalo jeste vubec nic nevi !

hejhej
16. 10. 2013 16:55

alla:pravdivé

hejhej
16. 10. 2013 15:10

sugarbitter: Anketa Zlatý slavík není o zpívání.Věra Špinarová, naše nejlepší zpěvačka nemá žádného a to jen proto, že nebyla nikým protě­žová­ná(Bar­tošo­vá tehdy milencem Štajdlem),rovněž Rottrová,Pilarová a pod.
Kníkalka Bartošová , když odešla od Štajdla "pěvecky" upadala a s Rychtářem to určitě trhne.

egyptanka
16. 10. 2013 12:20

Tohle už nemá cenu komentovat.

marek.d
16. 10. 2013 11:22

Bartošová dá koncert - v listopadu!!!! - a s takovou excelent kapelou asi tak, jako že Kalousek se omluví národu a vrátí se svými kumpány to, co rozkradli, jakože Krejčíř se kajícně navrátí a nechá se zavřít v Česku a vrátí co si nahrabal, jakože politici se změní přes noc v dobrotivé "krále Miroslavy" a budou nám moudře vládnout a v celé zemi zavládne blahobyt. Asi tak je to s Fetčinými koncerty a její "prací" . Mácta.

hejhej
16. 10. 2013 10:59

Primitivní , prolhaný Rychtář přece vždycky při jejich "koncertech" trdil, že zpívá naživo.
Najednou to bude poprvé?
Takový hloupý manažer a prochlastaný mozek Bartošové se akorát zadluží u bigbandu.
To za se bude kopec srandy, jak Iveta bude chtít být za hvězdu, obleče si nějaký pytel/jako na té fotce )namaluje si hubu jako marfuša a zase bude všem posílat pusinky (kopíruje Bílou) a hlásit, jak má všechny posluchače ráda

marek.d
16. 10. 2013 13:00

kkrampota
16. 10. 2013 10:44

Koncert v listopadu a nikdo o něm neví ? No to si nedovolí ani ti, na jejichž lístky se opravdu stojí fronta. Profíci mají na svých stránkách kalendář akcí pěkně dlouho dopředu a stejně tak i plakáty v místech, kde se pak mají jednotlivé koncerty či představení konat. Tohle si v dnešní době, kdy lidé i z finančních důvodů jó přemýšlejí, jestli někam půjdou, uvědomují i ty největší hvězdy !!! Takže i kdyby se v listopadu měl konat další Džambulin velekoncert, je předem už kvůli nulové propagaci odsouzen k tomu, stát se dalším propadákem. To se ta koza za ty roky opravdu nic nenaučila nebo má fakt ten mozek tak vypatlaný, že sebou nechá tak manipulovat !?!

marek.d
16. 10. 2013 11:16

Přesně, to celé je jen téma k článku, za který obdrží duo Bartošová-Rychtář pár stovek na instantní polévku a levnou kořalku pro notorku-iFetku. Koncert, o kterém nikdo neví, který si plánuje iFeta jen ve svém chorém vypitém mozku, stiženém přetěžkou alkoholickou demenci.. Něco podobného, jak nedávno vykládala, že chystá megakoncert s Felixem a Kočandrlem a spol. a nikdo o ničem nevěděl. Ta chystá "koncerty" už jen ve své lebce, fetka notorická. Ani by nemohla koncert dát, i kdyby fakt chtěla - nemá hlas, neumí nic, jen blekotat lži, Žije ve svém světě pohádek a bájí, mimo realitu, v bludu, včeličky, bílé myšky - prostě vypitá zanedbaná a sešlá strhaná stařena a příživnice. Opravdu to tak je.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.