Rychtář ustoupil Štaidlovi: Předal vilu po Ivetě a vrátil se k exmanželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář ustoupil Štaidlovi: Předal vilu po Ivetě a vrátil se k exmanželce!

Darina Nová byla exmanželem napadena.
Darina Nová byla exmanželem napadena. (Foto Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Vdovec Rychtář  (56) se ve vile patřící Ivetě Bartošové držel zuby nehty několik měsíců po její smrti. Odstěhoval se teprve teď s tím, že do domu bude mít stále přístup. Co se to děje?

Jak Rychtář potvrdil, je to sotva pár hodin, co si sbalil saky paky a opustil dům po své manželce Ivetě. Nemovitost předal advokátovi Jiřímu Štaidlovi - synovi Ladislava Štaidla (69).

Celá »operace kulový blesk« po rychtářsku měla být utajenou záležitostí, což se podařilo. O stěhování nepromluvil poskok Standa, ani jiní podivíni z vdovcova okolí. Rychtář ale bude mít do vily stále přístup, a to z čistě pragmatických důvodů. "Dohodli jsme se s panem Štaidlem, že do domu vstoupím pouze v případě, že by spustil alarm. Moje firma tento objekt stále zabezpečuje a bude do té doby, než se vyřeší všechno kolem dědictví," vysvětlil Rychtář Šípu.

Neodešel s prázdnou

Rychtář z Ivetina domu neodešel s prázdnou. Podle informací Sedmičky si vzal nejen urnu s Ivetiným popelem, ale také veškeré oblečení a boty po své zesnulé manželce. "Vyslovil jsem přání, na které pan Štaidl slyšel, včetně Artura, že bych si vzal věci po Ivetě a to je veškerá konfekce, včetně bot," řekl týdeníku vdovec.

Otázkou tedy zůstává, jak dlouho vydrží se svojí ex-manželkou Darinou v Říčanech. Ze společného bydlení přeci nemůže být nadšena! Její bývalý ji několikrát napadl a často jí sprostě vyhrožoval. V lásce ho nemá ani jeho starší syn Josef, který si s ním už několikrát přes média vyřizoval účty. Jak tohle soužití může dopadnout?! Vdovcův syn má největší strach o svou mámu. "Problém je, že se opět bude pohybovat volně po domě, protože tam, kde bude bydlet, není pračka a je jen provizorní sprchový kout. Mám o mámu skutečně strach," řekl Blesku Josef mladší.

 



Přečtěte si
hejhej
26. 8. 2014 • 14:43

Pitomý redaktore článku! Rychtář p.Štaidlovi neustoupi, Rychtář musel vilu opustit a to dosti velký rozdíl.

hejhej
26. 8. 2014 • 10:53

Lituji nejen paní Darinu, ale i sousedy, mít v blízkosti alkoholika, násilnika a hulváta - zrůdu Rychtáře. A navíc odporný od pohledu.

hgfcf
26. 8. 2014 • 09:09

pizzaoo paní Darina je zhrzený člověk který mněla několik let Šťastné ( aspoň o tom bylo psáno prolhaným bulvárem ) manželství dokud se jim do života nevloudila paní Iveta Bartošová .To už tak v životě chodí kdy se chlap půdovytě zamiluje do mladé atraktivní ženské no a ta stávající žena pana Rychtáře to neunesla a mohla mu ztropit žárlivou scénu kde mohlo dojít ke rvačce dvou lidí .Tím chci říct že nevěřím napadení bývalé ženy ze strany pana Rychtáře . Někdy se stává že bývá z nějakých důvodu fyzický napadán i manžel ze strany manželky .Paní Darina ne ní ten typ ženy která by se nechala fyzický napadat .Jan Adamec ze Znojemska .

hgfcf
26. 8. 2014 • 08:53

pizzaoo těmto slepicím a kohoutům to nikdy nevysvětlíš budou si zde kvokat pořad tu svou hloupou pravdu . On jim to život jednou vrátí i s úrokama za to co tady už od dubna vyvádějí dokola .Nejsem křesťan pokud by se mnělo odehrát vše podle svaté BIBLE tak potěš pánbůh s těmito lidmi co neustále pro svou zábavu někomu ubližují a škodí .Jan Adamec ze Znojemska .

hgfcf
26. 8. 2014 • 08:33

arimi dávej si pozor na češtinu neustále tady poučuješ o češtině a sama máš zde nejméně 12 chyb . z křestanskeho hlediska by se dalo čekat, že mu darina odpustí, nechá ten čas , kdy se pelešil s bartošovou, plavat, a dovolí mu vyprat v té pračce jeho smradlave hadry ona se zbaví záteže a bude se mín trápit, pokud se vubec trápila a on aspon v jejich domě nebude smdět z lidského hlediska, i když je to stale otec jejich dětí, a právě proto, že je to otec jejich detí a udelal jim takovou ostudu a veřejnou potupu, měla by mu s radostí i obědy vařit obcas je posype, ozdobí pár kuličkami rulíku a má pokoj A z křesťanského hlediska bys nemněla druhému škodit ty velká křesťanko peklo je ti navždy otevřené .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.