Borhyová a Hrdlička: Nechtějí žít v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová a Hrdlička: Nechtějí žít v Česku!

Lucie Borhyová a její snoubenec Michal Hrdlička
Lucie Borhyová a její snoubenec Michal Hrdlička (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček a Ladislav Křivan, Lenka Hatašová )

Zamilovaný pár Lucie Borhyová (35) a Michal Hrdlička (25) si už malují společnou budoucnost v důchodu. Oba se shodli, že by nejraději odjeli ze studených Čech za sluníčkem a zbytek života strávili na Jihu.

Lucie Borhyová je už na jižanský styl života zvyklá. Její bývalý přítel a otec malého Lucase byl Řek, a tak není divu, že si na prosluněný život na Jihu plný dobrého jídla a siest zvykla. Stejně to vidí i její přítel a budoucí otec dítěte.

Zrovna jsme si s Michalem říkali, že bychom na stáří klidně přesídlili někam k moři. Život je tam takový plnohodnotnější. Když vidíte, jak žijí lidé tady a tam, je to velký rozdíl. Slunce dodává jistou jiskru, jste často venku a pořád je tam co dělat. A staří lidé nesedí doma, ale hrají třeba golf,“ svěřuje se Borhyová v magazínu Glanc.

A sympatická moderátorka nebyla první, kdo společně strávený důchod na »greenu« s holí v ruce navrhoval. „Chápu, že se smějete. Miminko je na cestě a já mám takovéhle řeči. Musím ovšem říct, že u nás spíš plánuje Míša. Já jsem typ, který žije víc přítomností, on naštěstí i tím, co bude. Trochu mě tím ovlivnil, takže se příjemně doplňujeme,“ dodává Lucie Borhyová.



Přečtěte si
avion
31. 7. 2014 • 14:12

Ať táhnou a nevracejí se už.

franckajagrova
29. 3. 2014 • 19:50

Proč ne - věkově je k ní starej Hrdlička blíž ! Je starší jen o 9 let než ona,naproti tomu mladý Hrdlička je téměř o 11 let mladší než ona..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.