Plastický chirurg Měšťák: Ztrapnil českého režiséra toužícího po prodloužení penisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Plastický chirurg Měšťák: Ztrapnil českého režiséra toužícího po prodloužení penisu!

Jan Měšťák takovou velikost režisérovi nedopřál...
Jan Měšťák takovou velikost režisérovi nedopřál... (Aha!: Dalibor Puchta, archiv Jana Měšťáka)

Doktor Jan Měšťák (69) je známá kapacita na poli plastické chirurgie a pomohl už nejedné ženě vylepšit poprsí ať ze zdravotních, nebo estetických důvodů. Jednou mu ale do ordinace přišel někdo s velmi nestandardním požadavkem…

V čekárně se totiž objevil jeden významný český režisér a neodbytně požadoval zákrok na prodloužení své chlouby. A protože Jan Měšťák nemůže přirozeně kvůli lékařskému tajemství prozradit, o koho jde, popisuje aspoň vtipnou historku z čekárny.

Režisér dorazil na kliniku poté, co Mešťák pomohl jeho manželce s onemocněním prsou. „Přišel za mnou a něco mi přinesl. Ale já jsem mu řekl, že to nejde. S tou svoji žádostí nicméně pokračoval,“ vzpomíná chirurg v rádiu Frekvence 1 na situaci, kdy ho dotyčný poprvé požádal o zvětšení penisu.

„A tak jsem mu řekl: Neblbni, udělám ti ostudu před celou čekárnou. Nepřestal“ Tak jsem vyšel ven a řekl jsem: Tady pan režisér si přeje, abych mu prodloužil penis. Ale to my tady neděláme,“ setřel dotyčného Mešťák. Dotyčný to po takovém »stěru« asi jinde zkoušet nebude.

Přečtěte si
donypan
7. 10. 2023 • 11:12

No co na to říci,pokud je to pravda tak pan Měšťák pěkný hovado.To se má opravdu čí chlubit.

mandat
25. 3. 2014 • 15:30

Co je to za drama ??????????????? To je jako, kdyz si zena chce dat zvetsit prsa a vykrikuje lekar,n nebo media ze je to trapas ??????????? Takova blbost.

haha
24. 3. 2014 • 16:33

no...pokud se pan doktor takhle zachoval....tak se zachoval jako debil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.