Sexy Langmannová zapomněla zavřít dveře šatny a ukázala víc než chtěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Langmannová zapomněla zavřít dveře šatny a ukázala víc než chtěla!

S nahotou v zákulisí nemá Renata problém, za léta v modelingu si už zvykla.
S nahotou v zákulisí nemá Renata problém, za léta v modelingu si už zvykla. (map)

Modelka Renata Langmannová (26) se za své křivky rozhodně stydět nemusí. Na přehlídce módní značky pro mladé však svoje tělo odhalila jen v šatně, na molu se k jistě velkému zklamání publika ukázala zahalená od hlavy až k patě. Na odiv vystavila pouze svůj pupík.

Atmosféra v zákulisí módních přehlídek bývá většinou hektická. Pro každou modelku to znamená střídání několika modelů, a tak se na nahotu příliš nehledí. U krásek, jako je Renata , je ale škoda, když v zákulisí odhalí víc, než později ve vybraném modelu na molu. Bývalá Česká Miss se sice ukázala pouze v bílém vrchním dílu plavek, přes ramena ale měla přehozený ručník.


„V šatně během přehlídky panuje děsný chaos, je tam spousta lidí na malém prostoru, takže se na případnou nahotu vůbec nehledí. Každý spíš řeší, aby měl na sobě správné oblečení, než jestli mu někde něco vykoukne,“ říká Langmannová s úsměvem.


Modelka ale zároveň přiznává, že do předvádění prádla a plavek se nehrne. „Plavky a prádlo nejsou zrovna moje oblíbené modely, ale hodně záleží na tom, jak se cítím a jestli jsem zrovna spokojená se svojí postavou,“ dodala Renata.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.