Bezpráví v Cestách domů: Horváthovou a Vlasáka nechali mrznout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bezpráví v Cestách domů: Horváthovou a Vlasáka nechali mrznout!

To je kšeft! Zraněnému Janu Vlasákovi pomáhala z vody Petra Horváthová.
To je kšeft! Zraněnému Janu Vlasákovi pomáhala z vody Petra Horváthová. (FTV Prima)

Do nebe volající nespravedlnost. Petru Horváthovou (26) a Jana Vlasáka (70) z Cest domů poslal scénář do ledové vody. „Museli jsme točit v řece, která měla 2,5 stupně,“ přiznala Petra. Jejich kolegové se zatím vyhřívali v pražské zoo.

Na Jana Vlasáka, který v seriálu hraje majora Soudka, mají zřejmě scenáristé spadeno. Napřed ho nechali bez milosti ovdovět, když mu dali zavraždit manželku, a pak udělali z jeho nevinného rybaření horor.

Vlasák si coby vyčerpaný policista chce oddychnout s prutem na lodičce, ale všechno se zvrtne a místo relaxu skončí v ledové vodě. Zraní se na hlavě a vypadá to zle. Naštěstí mu přispěchá na pomoc Vendulka Bernátová, kterou hraje Petra Horváthová.

I když Vlasáka při nejtěžších scénách pod hladinou zastoupil kaskadér, žádná selanka to nebyla. Stejně herec do vody musel, a to zkalená hladina nebyla vůbec lákavá, spíš naopak „Nechtělo se jim. Byla velká zima, před kterou neochrání ani neoprén, který měli pod kostýmy,“ prozradil Aha! jeden ze členů štábu.


Další slavné tváře Cest domů jako Tereza Kostková, Igor Bareš a Kateřina Brožová si zatím užívaly slunečného dne. Herci se vypravili do pražské zoologické zahrady, kde se stali kmotry mláděte žirafy a navštívili i malé slůně. Někdo se prostě umí narodit!



Přečtěte si
johanka
9. 3. 2013 • 11:17

Seriál Cesty domů stojí za starou belu. Myslím, že člověk má právo se večer v klidu u televize bavit a ne se dívat na stupidní seriál, obsazený stále stejnými herci (Kostková dcera, Kostková matka, Kostka otec, všudypřítomný a zřejmě nenahraditelný Etzler....). Navíc všichni jsou nemocní, pokud ne, zemřou tragicky... Ne, to si raději přečtu pěknou knihu. V naší televizi je překostkováno a přeseriálováno

malenabald
9. 3. 2013 • 07:25

Souhlasím s Frannes. Nejsem odborník na zdravotnictví ani na policii, ale tomu, co tam předvádějí herci, se věřit prostě nedá. Je překvapivé, že to napadá diváky, a ne scénáristu, herce, režiséra...

frannes
8. 3. 2013 • 16:32

Jsem divákem CD od počátku,měl a mám jisté výhrady k herním projevům některých herců a hlavně k nevěrohodným postupům v policejní praxi a někdy i zdravotnické .Některé metody v CD dokonce zobrazují porušení předpisů a zákonů v ČR.Seriál je samozřejmě fikce,uvádění chybných postupů může znejistit neznalé legislativy,interních předpisů a znevěrohodnit pohled pro informovaného diváka.Proto mne mrzí zrušení diskuze na stránkách CD ,na odpověď Primy prý vzhledem k rekonstrukci stránek.Tvůrci často se snaží uměle zvyšovat dramatičnost děje,viz scéna z článku,dost by mě zajímalo jak subtilní Vendy může zvládnout robustní tělo zraněného majora Soudka,navíc ve vodě.Seriál uváděny v Prima time na Family televizi by neměl otevírat třinácté komnaty,okrajové a patalogické jevy,každý čeká spíše odlehčení od denní reality,rodinné štěstí,porozumění,vztah mezi generacemi atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.