Cesty domů mají novou posilu: Lumír Olšovský jako onkolog! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cesty domů mají novou posilu: Lumír Olšovský jako onkolog!

Lumír Olšovský jako onkolog Ludvík Kružik.
Lumír Olšovský jako onkolog Ludvík Kružik. (FTV Prima)

Muzikálový herec Lumír Olšovský (37) se po dlouhé době objeví na televizních obrazovkách. Zahraje si mladého pedantického doktora Ludvíka Kružíka, který se však dokáže proměnit v pěkného rebela.

Seriálový onkolog přiznává, že má před kamerou trému. „Byl jsem trošku nervózní. Přece jen jsem do seriálu nastoupil po delší době, naposledy jsem hrál v Ošklivce Katce. Jsem poměrně trémista, a když se ozve to dobře známé slovo »akce«, vždycky cítím velkou zodpovědnost, abych něco nepokazil. Ale už kvůli trémě nekolabuju tak jako ve svých hereckých začátcích,“ svěřuje se Olšovský.

Olšovskému překvapivě nevadí trávit celé dny v Thomayerově nemocnici. „Doktorské prostředí mi nijak zvlášť nevadí, možná proto, že nemám žádné zdravotní problémy. Zaplaťpánbůh. Kdybych byl nemocný, asi by to tu na mě působilo jinak. V bílém plášti se cítím skvěle a vůbec by mi nevadilo, kdybych v něm žil celý seriál. Našel jsem si totiž skvělou skrýš na scénář – v kapse pláště papíry vypadají věrohodně třeba jako nějaký chorobopis. Když jsem řekl mamince, že budu hrát doktora, zaradovala se. Doktora ze mě chtěla mít v reálu, tak ho bude mít alespoň v seriálu,“ směje se herec, který posílí sestavu seriálu Cesty domů.

 

 



Přečtěte si
henes
2. 4. 2013 • 18:34

Buzna hraje doktora..

frannes
9. 3. 2013 • 18:29

Poté coo Prima zrušila bez varování diskusi na stránkách CD píši zde,třeba to někdo z tvůrců taky čte.S tím,že to býval fajn seriál bych polemizoval,neříkám,že Růžovka je zázrak,alespoň tak nehrají na nervy jako v CD,nemoci byly,jsou a budou,museli tvůrci rakovinu Lídy takto realisticky podávat,navíc s pomocí doktora Kosíka urychlit smrt,co Hipokratova přísaha,navíc je to nezákoné.Vůbec tvůrci si ze zákonů, předpisů a postupů nic nedělají,platí to i pro policii,nelze tolerovat podjatost policistů (státních zástupců) ,dlouhodobě kritizuji postavu Maška pro výše uvedené a navíc pro chování cholerika,mluvu atd.Nasazení dalšího doktora do onkologie nejspíše předznamenává nějaký konflikt s primářkou Černou.Přemýšlí vůbec někdo o tom,že důkazy nalezené v domě u vyšetřovaného policisty bez příkazu,navíc jeden ajko manžel oběti je podjatý,by neměly mít důkazní hodnotu,dokonce mohou být podstrčeny skutečným pachatelem.Atd.Souhlasím s janynou,family televize nemusí nás krmit thrillery,dramaty,od toho jsou další kanály,takhle to vypadá že nejsou normální lidé,nežijí svým životem.Když je někdo policista nebo doktor má zlo a utrpení ponechat na pracovišti,co by potom měli dělat funebráci ,hrobníci atd.

janyna
27. 2. 2013 • 13:13

býval fajn seriál, rozhodně lepší než Růžovka, ale od té doby, co se řeší jen rakovina Lídy Bernátové, se na něj nedá dívat. Lidi se potřebují odreagovat, bavit se a ne aby měli u televize další "nervy".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.