VIDEO Slávik se v Talentu opět navezl do Michala Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO Slávik se v Talentu opět navezl do Michala Davida!

Jaro Slávik v porotě Talentu
Jaro Slávik v porotě Talentu (TV Prima)

Spor mezi porotcem jaro Slávikem a hitmakerem Michalem Davidem pokračuje. V Talentu se totiž objevil soutěžící, který svým vystoupením rozvířil dřívější spor. 

DJ Kolombo je invalidní důchodce, milovník psů a především velký fanoušek disco hudby. Na castingu zvedl s písní Nonstop ze židlí celé divadlo, ale Jaro Slávik byl k jeho výkonu kritický.

Hudbu Michala Davida totiž nenávidí v jakémkoliv pojetí a při hodnocení dokázal pohotově urazit soutěžícího i svého rivala. DJ Kolomba poslal do semifinále s odůvodněním, že Michal David konečně našel dobrou konkurenci.

Porota Talentu musela na castinzích čelit různým bizarnostem. Letos před Lucii Bílou, Martina Dejdara a Jaro Slávika dorazil i komiksový hrdina, který zdomácněl v Česku.

S Temným rytířem toho tento Batman nemá na první pohled příliš společného, ale jeho cíl je zřejmý – snaží se docílit čistoty na Zemi. Bude to stačit na postup? Verdikty poroty jsou často nevyzpytatelné. Minulý týden například stačilo odhalit prsa…



Soutěžící se nevzdávají a někteří z nich se do Talentu hlásí opakovaně. Dětskou zpěvačku Barborku Cinovou diváci znají už z minulého roku. Letos s sebou přivedla sestru a pokusila se obměkčit porotou. Lucie Bílá byla z duetu nadšená, ale Jaro Slávik jim falešné tóny neodpustil. Nakonec z toho byl jeden z největších sporů letošního ročníku.

V neděli se v show Česko Slovensko má talent opět představí pestrá sestava domácích umělců. K vidění bude exhibice bojového umění Taekwondo Clubu, artistka Žaneta Navrátilová a její kreace na vratké hradbě ze židlí, dovednosti pejska Richieho i zpěvačka Katarína Landlová s pohnutým osudem.

Podívejte se na DJ Kolomba na videu!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
franckajagrova
23. 9. 2012 • 20:41

Vrzgula už taky ukončil "kariéru" ! Lukas Ridgeston (* 5. dubna 1974 v Bratislavě, umělecké jméno psáno též Lucas Ridgeston) je slovenský model a pornoherec účinkující v gay filmech, erotických magazínech a fotopublikacích, převážně pod hlavičkou studia Bel Ami. Po více než desetiletém působení v roce 2005 přestal ve filmech účinkovat, zůstal však s firmou spjat jako kameraman a režisér. Režijně se na tvorbě studia podílel asi od roku 2003, zpočátku točil a stříhal scény pro internet.[1] Od roku 2008 začaly filmy, které režíroval sám nebo společně s Marty Stevensem, vycházet pod jeho vlastní značkou „Lukas Ridgeston“.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.