Čarodějnice z Arabely je na mizině! Herečka Jana Andresíková: Došly jí peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čarodějnice z Arabely je na mizině! Herečka Jana Andresíková: Došly jí peníze!

Jana Andresíková
Jana Andresíková (Aha! – Karel Kopáč)

Místo toho, aby měla na stará kolena klid, musí řešit velké problémy s bydlením. Herečka Jana Andresíková (70) se před dvěma lety rozhodla prodat starou vilku u středočeské Davle a postavit si nový dům. Bezbariérový, s jednoduchým vybavením.

V životě měla kvůli nehodám polámané snad všechny kosti v těle a doufala, že v přízemním domku je konec bolestem při chůzi do schodů. Za stavbu utratila veškeré úspory. Teď ale skončila v pronajatém bytě a vilky se musí zbavit. Došly peníze i síly...

Známá čarodějnice z Arabely či šílená lady z Kameňáků dala do stavby nového domu v Tišicích u Neratovic všechny své peníze, které získala prodejem vilky u Davle. Teď musí žít skromně z důchodu a drobných úspor v pronajatém pražském bytě. Na údržbu domku jí prý došly síly i peníze. A doufá, že až novostavbu prodá, koupí si slušný byt, kde bude mít konečně klid.

„Chtěla jsem mít něco menšího a hlavně něco, u čeho bude zahrada. Přecenila jsem ale své síly a schopnosti. Teď už to vím,“ svěřila se Aha! herečka. Milovaný dům, ve kterém několik měsíců bydlela, Andresíková prodává za čtyři a půl milionu korun. Objekt je ihned k nastěhování, jen zbývá dokončit zahradu.

„Musím být blíž lékařům, obchodům a všemu, protože nemůžu nic těžkého tahat. Dlouhé cestování mi dělá hrozně špatně na mou polámanou páteř. Je to rok od roku horší,“ nechala se slyšet herečka. Čeká, že na jaře dům prodá a bude vybírat slušný byt v dosahu všeho, co potřebuje. V pronajatém bytě ve Vysočanech jí totiž nejvíc chybí výtah...



Přečtěte si
janapi
11. 3. 2012 • 09:14

Lepší mít střechu nad hlavou postavenou za své a svými silami-než čekat co mi padne do klína.Hodnota práce s krumpáčem a kecání u sklenice piva někde v hospodě-je velký rozdíl. Dávat přednost podrazům, tunelům,korupci..sorry, ale na to nemá každý žaludek, i když je to u současné střední generace IN.

krokodyl
11. 3. 2012 • 02:31

Je mi na zvracení z komunistů jako jste vy s manželem, kteří považují za jedinou tvorbu hodnot práci s krumpáčem či lopatou...

jiriforman
10. 3. 2012 • 22:49

a že se na to poradenství nevykašleš ty, poradno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.