Nora Mojsejová: Za šikanu dostane balík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Nora Mojsejová: Za šikanu dostane balík!

Nora Mojsejová přijíždí luxusním autem na natáčení v hotelu.
Nora Mojsejová přijíždí luxusním autem na natáčení v hotelu. (TV Joj)

Skandalistka Nora Mojsejová (52) rozjíždí další reality show s názvem Šéfka, v níž soutěžící pěkně potrápí a ještě na tom vydělá pěknou sumu peněz...

Šéfka je totiž obdobou americké show Učeň Donalda Trumpa, v níž se  známý businessman zrovna nedržel zpátky a jeho svěřenci – soutěžící měli opravdu co dělat, aby se psychicky nezhroutili a jeho vysoké nároky splnili.

Ani Nora Mojsejová zřejmě nikomu nic nedaruje. V primácké show Čápi s mákem svůj temperament ukázala několikrát.

„Kdybych tušila, že přijde, změním menu. Předkrm by byl vibrátor, hlavní jídlo dva a jako dezert tři. Klidně pohostím i kurvu. A že tu skákaly blechy? To spíš někomu skákaly filcky a myslel si, že to jsou blechy,“ pronesla například na adresu Dolly Buster.

Dá se tedy předpokládat, že k soutěžícím show nebude o nic laskavější. Za takovou tyranii navíc dostane pěkný balík peněz – podle serveru pluska.sk činí její honorář neuvěřitelných 60 tisíc euro, tedy 1,5 milionu českých korun.

A co získá ten nejodolnější jedinec a vítěz Šéfky? Roční smlouvu na post manažera do firmy Nory Mojsejové s ročním platem 75 tisíc euro, což je v přepočtu téměř 1,9 mil. korun.



Autor:  iec

Přečtěte si
winterfreshka
21. 1. 2011 • 10:22

A otvírala se mi kudla v kapse,když se "ukázala" v Čápech s mákem,fuj to byl humus.Ta-a do dámy má hooodně daleko.Měla by se snažit o sebe dbát,takhle mi příjde jak odbarvený travesta.Ještě na tom ta lochneska bude vydělávat-jak výstižné pro naší banánovou bahenní louži!

genicon
20. 1. 2011 • 22:06

máš naprostou pravdu. jen ti prozradím tajemství. ve slově primitiv jsoe všechna "i" měkká.

stekavypes
20. 1. 2011 • 15:43

Tak si myslím,že těch reality show je už nějak moc.Co takhle natočit nějakou komedii,aby si člověk po práci oddechl a přišel na jiné myšlenky.Někdo může mít taky takového šéfa v práci a ještě se na to má koukat v televizi.Ty dnešní pořady jsou fakt ubohý.

abvydavatelstvi
20. 1. 2011 • 13:49

uz stihla znicit zivot pred peti lety na Slovensku spouste lidem v reality sou a ted zamirila do Ceske republiky protoze ji Slovaci maji plne zuby. Je pravda ze kdyz mluvi vubec nepremysli a dela ji dobre ponizovat a urazet lidi. Po revoluci byla jednu dobu ve vlade s byvalym manzelem a po boku Meciara. Po privatizaci Kosickych zelezaren se ji po rozvodu s manzelem uslo 40 mil korun. Jenom totalni dusevni zoufalec by se do tehle souteze prihlasil a nechal se od takove kreatury ponizovat. Cesi mejte svoji hrdost a nenechejte si takovymi primityvy nicit zivot.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.