Ochrnutý Muž roku Zach poprvé na molu: Našel si přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Ochrnutý Muž roku Zach poprvé na molu: Našel si přítelkyni!

Martin Zach má za sebou první přehlídku, jejíž výtěžek byl věnován na jeho rehabilitaci. Na molu mu asistovala i Vlaďka Erbová
Martin Zach má za sebou první přehlídku, jejíž výtěžek byl věnován na jeho rehabilitaci. Na molu mu asistovala i Vlaďka Erbová (Tomáš Martinek)

Ochrnutý Muž roku Martin Zach se po loňské nehodě poprvé objevil na molu! Nezbytným doplňkem mu je samozřejmě kolečkové křeslo, díky němuž se pohybuje. „Je to moje první přehlídka,“ přiznal deníku Aha! Zach, který přišel předat několik cenných rad dvanáctce finalistů nadcházejícího ročníku Muž roku 2010.

A mezi českými a slovenskými adepty si favorita nevybral. „Jsou moc malí, musím trochu neskromně říct, že postavu jako jsem měl já, tady nevidím,“ pousmál se model, který se už smířil s tím, že zřejmě bude doživotně připoután k invalidnímu vozíku. Jak sám přiznal, velkou zásluhu na tom má i jeho nová dívka Nikola.

„Ano, mám už půl roku přítelkyni, kterou jsem potkal v rehabilitačním centru v Kladrubech, je to dcera mé fyzioterapeutky,“ chlubil se novým úlovkem Zach, který v Lázních Bělohrad pobral několik cenných rad ze světa modelingu, které mu ochotně poskytla modelka Vlaďka Erbová.

Soustředění se zúčastnil i finalista Jan Hájek, který má po dopravní nehodě nalomené obratle a zlomená žebra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.