Michal David na operačním křesle - Nové zuby za 150 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Michal David na operačním křesle - Nové zuby za 150 tisíc!

Michal David je na svůj chrup tak hrdý, že se stále usmíval.
Michal David je na svůj chrup tak hrdý, že se stále usmíval. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Zpěvák a skladatel Michal David (49) si předčasně dal dárek k narozeninám. Přestože své kulatiny oslaví až za čtyři měsíce, rozhodl se vyměnit svůj dnes již notně zdevastovaný chrup. Nyní se tak může chlubit »perličkami« za 150 tisíc korun!

„Už jsem měl nehezké zuby a při mé profesi je třeba mít zářivý úsměv,“ směje se zpěvák, který si ale prošel peklem. „Dost to bolelo. Před čtrnácti dny mi udělali implantáty. Rány jsem musel nechat zahojit a poslední dva dny jsem strávil na klinice, kde mi nasadili nové zuby. Musím ale pochválit doktora Jiřího Ježka, který má opravdu šikovné ruce. Opět se můžu beze studu smát,“ nešetří chválou hudební producent, který své nové zuby poprvé předvedl na tiskové konferenci k chystanému muzikálu Je třeba zabít Davida (premiéra 24. dubna). „Když mě už chtějí zabít, tak budu mít do rakve nové zuby,“ smál se v kuloárech Divadla Broadway David.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.