Troje šaty do casina! Aňa Geislerová jede na festival do Cannes | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Troje šaty do casina! Aňa Geislerová jede na festival do Cannes

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Herečka Aňa Geislerová (32) propadla hazardu! To si musejí myslet všichni, kdo se doslechli, že si jede zahrát poker až do francouzského Cannes, kde vyvrcholí také jeden z nejvýznamnějších filmových festivalů.

Herečka Aňa Geislerová (32) propadla hazardu! To si musejí myslet všichni, kdo se doslechli, že si jede zahrát poker až do francouzského Cannes, kde vyvrcholí také jeden z nejvýznamnějších filmových festivalů.

Všechno je ale jinak, jde totiž o charitativní akci, kterou pořádá další česká kráska Helena Houdová a její nadace na pomoc dětem Sunflower Children spolu s nadací Wilhelma a Karla Maybachových. A protože si herečka uvědomuje, o jak důležitou akci půjde, nenechala nic náhodě a zamířila do butiku Kláry Nademlýnské, kde si vybrala hned troje šaty a pořádně tak provětrala svou peněženku. Ceny šatů této elitní návrhářky se totiž šplhají k desetitisícům korun...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.