Barbara Nesvadbová - Tají nového přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Barbara Nesvadbová - Tají nového přítele!

Barbara Nesvadbová s neznámým mužem. Když uviděli našeho fotografa, okamžitě od sebe odskočili.
Barbara Nesvadbová s neznámým mužem. Když uviděli našeho fotografa, okamžitě od sebe odskočili. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Spisovatelka Barbara Nesvadbová (33) má nového přítele, kterého však úzkostlivě tají! Bude to nový otec dcery Bibiany (4), kterou má Bára s exministrem Karlem Březinou? Podle našich informací je do neznámého podnikatele neuvěřitelně zamilovaná a cukruje s ním jako o život.

Spisovatelka Barbara Nesvadbová (33) má nového přítele, kterého však úzkostlivě tají! Bude to nový otec dcery Bibiany (4), kterou má Bára s exministrem Karlem Březinou? Podle našich informací je do neznámého podnikatele neuvěřitelně zamilovaná a cukruje s ním jako o život. „Nemůžou bez sebe být,“ uvedl náš zdroj a dokazuje to i fakt, že jsme Báru s novým přítelem potkali na přehlídce Tatiany Kovaříkové, kde se to novináři jen hemžilo.

Přestože chce svého nového milého udržet stůj co stůj v tajnosti a preventivně seděla v jiném koutě sálu a neznala se k onomu pánovi, při odchodu z přehlídky se Nesvadbová začala k neznámému muži hlásit a odcházeli bok po boku. Když se pokusili chytit za ruce a uviděli našeho fotoreportéra, bleskově od sebe uskočili! Jakmile však zmizeli za prvním rohem, opět se do sebe jako zamilované hrdličky zaklesli.

Nesvadbová na žádost o vysvětlení reagovala položením telefonu. Už v minulosti ji totiž provázely různé sexuální aféry. Ať už šlo o nevydařené manželství s exministrem Karlem Březinou, románek s jiným známým politikem či divoký sex s Kateřinou Kornovou, o kterém se nakonec zjistilo, že šlo jen o zastírací manévr, aby se nepřišlo na jejich tehdejší ženaté partnery.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.