Váchová. V podvazcích na golfu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Váchová. V podvazcích na golfu!

KARLŠTEJN – Také jste měli pocit, že se Miss Lucie Váchová (21) neumí odvázat? Že je jí cizí provokování a smyslné svádění mužů? Na golfovém turnaji Miss Eurosport Fashion Cup na Karlštejně.


Kliknutím zvětšeteKARLŠTEJN – Také jste měli pocit, že se Miss Lucie Váchová (21) neumí odvázat? Že je jí cizí provokování a smyslné svádění mužů? Na golfovém turnaji Miss Eurosport Fashion Cup na Karlštejně všechny tyhle řeči rezolutně vyvrátila! Na přehlídkové molo vyrazila bez skrupulí v krajkovém spodním prádélku, a roztoužení golfisté v té chvíli začali kazit jeden odpal za druhým...

Kliknutím zvětšeteKrásné ženy, napětí a vzrušení a svištící míčky provázely další velký golfový turnaj a názvem Miss Eurosport Fashion Cup, který se v sobotu uskutečnil na golfovém hřišti Golf Resort na Karlštejně. A bylo skutečně na co koukat! Hráči předváděli strhující výkony, profi golfisté předvedli jedinečnou exhibici a krásky se předváděly při show na elektrickém býku. A misska Lucie Váchová byla dokonce v negližé!

Kliknutím zvětšeteNechyběla mezi nimi ani druhá česká vicemiss Michaela Štoudková, která si jízdu na býku skutečně užívala. Miss bez korunky Diana Kobzanová zase neodolala a společně s moderátorem Liborem Boučkem, který celou akcí provázel, vyzkoušela laserovou střelnici. Kliknutím zvětšeteMiss Eurosport Zuzana Jandová zase olíbala značnou část soutěžících, protože předávala ceny vítězům. Nechyběla ani jedna z nejkrásnějších žen světa Daniela Peštová, která dorazila společně s přítelem, zpěvákem Paĺem Haberou, a synem z prvního manželství Yannickem. Peštová navíc přebrala šek na více než 360 tisíc korun pro nadaci Leontina, jejíž je patronkou. Golf nalákal dokonce i ředitele televize Prima Martina Dvořáka se synem a s přítelkyní. Dvořák se sice turnaje nezúčastnil, ale nenechal si ujít módní přehlídku, na níž nechyběla ani Diana Kobzanová a misska Lucie Váchová, která předváděla i sexy negližé. Přítomné pány právě přehlídka luxusního prádélka pořádně rozehřála.


Autor: (leni, jl)
Foto Aha!: Dalibor Puchta, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.