Markéta Hrubešová na bujarém mejdanu ve Špindlerově Mlýně: I její dcerka (2) už žije nočním životem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Markéta Hrubešová na bujarém mejdanu ve Špindlerově Mlýně: I její dcerka (2) už žije nočním životem!

Markéta Hrubešová s Davidem Krausem museli dcerku Christel pořádně utahat, aby vůbec usnula.
Markéta Hrubešová s Davidem Krausem museli dcerku Christel pořádně utahat, aby vůbec usnula. (Aha! – Martin Hykl)

ŠPINDLERŮV MLÝN – V tradičním silvestrovském městě české zlaté mládeže to vře! Špindlerův Mlýn už teď zaplnili herci, zpěvačky i modelky, kteří si svou generálku na Silvestra odbyli již teď v pátek. Pařilo se až do rána!


A maličká Christel (2), dcera herečky Markéty Hrubešové (35) a slavného fotografa Davida Krause (39), se chtěla k párty připojit…

Kliknutím zvětšete„Nemohla jsem se už Silvestra dočkat a koncert Matěje Rupperta v klubu Iron Rock byl docela dobrou generálkou,“ smála se druhý den ráno misska Jana Doleželová, která ve Špindlu stráví celý týden. „Potom ještě jedeme s přítelem na týden do Rakouska, musím si totiž vyzkoušet nové lyžařské vybavení, které mi přinesl Ježíšek,“ dodala misska – lékarnice, kterou tak pacienti po Novém roce v lékárně jen tak nepotkají. „Ale po Rakousku už se vracím rovnou do práce,“ slibuje kráska.

To manželé David Kraus s Markétou Hrubešovou měli generálku na velký den o něco těžší! „Utahat dceru, aby šla spinkat, je takřka nemožné. Chtěla jsem ji utancovat, což se ale nepodařilo, a tak jsme ji nakonec s Davidem v noci utahali na sáňkách, aby konečně usnula,“ smála se Hrubešová, kromě které si předsilvestrovských radovánek v zasněžených Krkonoších užívala třeba i vicemisska Markéta Divišová.
Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.