Ceny Anděl ovládla kapela J.A.R.: Kdo další zabodoval?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ceny Anděl ovládla kapela J.A.R.: Kdo další zabodoval?!

Kapela J.A.R. s cenou Anděl pro skupinu roku. Ceny za nejlepší hudební počiny uplynulého roku v základních kategoriích byly předány 20. března 2018 v pražském Foru Karlín.
Kapela J.A.R. s cenou Anděl pro skupinu roku. Ceny za nejlepší hudební počiny uplynulého roku v základních kategoriích byly předány 20. března 2018 v pražském Foru Karlín. (ČTK)

Včera se v Praze uskutečnil 27. ročník udělování Cen Anděl, kde se moderování ujal Libor Bouček. Členové České hudební akademie nadělili skupině J.A.R. tři ceny a to v kategorii Album roku, Skupina roku a Skladba roku za píseň s názvem Zhublas. Kapela měla celkem čtyři nominace, jedna se jim však nepodařila proměnit, a tak v kategorii Videoklip roku uspěla zpěvačka a herečka Barbora Poláková. Komu dalšímu akademici nadělili andělské sošky?

Jedno vítězství vybojovala oblíbená skupina Mirai. Ta kralovala v kategorii Objev roku. V nově nazvaných kategoriích Sólová interpretka a Sólový interpret zvítězili David Stypka a zrzka Debbi. Další ceny pořadatelé sloučili do čtyř okruhů.

Nejlepší alternativní deskou se stalo album od Kalle, v kategorii elektroniky zabodovali Fiordmoss, ve folku vyhrál projekt Beránci a vlci a v neposlední řadě Jaromír Honzák uspěl v kategorii Nejlepší jazzová deska. Do síně slávy vstoupil písničkář Vladimír Merta. Ten se jako jediný na události vyjádřil k politické situaci v České republice.

"Je to mimořádně příjemná věc. A kdo by tvrdil, že je mu to jedno, tak by tak trošku lhal. My to ale neděláme pro tuhle věc, na rozdíl od současných politiků, kteří zblbli půlku země a jsou populární a populističtí. My ty věci děláme pro svoji potěchu a pak se modlíme, aby se to někomu líbilo," řekl ČTK klávesista a kapelník J.A.R. Roman Holý.

 Zhublas: Vetchý, Schneiderová, Taclík, Boudová v novém klipu J.A.R.!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
krismarie9...@...
21. 3. 2018 • 11:44

Ahoj, drahoušku, já jsem Kristen Marie Griest vojenský Lady United State, chci si s tebou založit vzájemné přátelství. Představím se lépe a pošlu ti fotku, jakmile obdržím poštu. Děkuji vám a pozdravům. Kristen Marie Griest.Reply na tento příspěvek s touto adresou (kristenmarie450@gmail.com) rychleji reagovat na lepší řešení prostřednictvím své e-mailové adresy výše a níže, odkazuje na všechny vaše lidi Jsou šťastní a zůstávají v kontaktu! S pozdravem, E-mail: kristenmarie450@gmail.com        Capt.Kristen Marie Griest

jity
21. 3. 2018 • 09:07

Ano byla to úroveň, nejlepší byl ten Vladimír Merta, prý Putin, Zeman a Babiš jsou padlí andělé. Ti se z toho asi zhroutí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.