Štěpánek a Vaidišová: Jasný vzkaz z pláže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánek a Vaidišová: Jasný vzkaz z pláže

Je to láska! Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek se mazlí na dovolené v Emirátech.
Je to láska! Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek se mazlí na dovolené v Emirátech. (Instagram)

Potřebuje ještě někdo další důkaz ke znovuzrozené lásce mezi Radkem Štěpánkem (38) a jeho bývalou ženou Nicole Vaidišovou (28)? Pár poslal z prosluněné pláže jasný vzkaz.

Stmívání na pláži v Abú Zabí, zamilovaná dvojice v těsném objetí, polibek na tvář krásné Nicole. „Netřeba slov,“ poslal na ze slunného východu Štěpánek přes svůj twitterový účet krátký pozdrav všem pochybovačům. Jeho milá Vaidišová z dovolené zatím společnou fotografii neposlala. I když před nedávnem na veřejnost unikl její snímek ze sociálních sítí, kde leží Štěpánek na gauči u ní doma s jejím psem.

 

Dvojnásobný vítěz Davisova poháru před nedávnem ohlásil svůj odchod z profesionálního okruhu. Už den na to odletěl za slunkem a svou bývalou ženou, se kterou se pokoušeli dát dohromady už během letošního února. Vyjde to slavnému páru do třetice?

Tenistka Nicole Vaidišová provokovala sexy prádlem s obojkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
20. 11. 2017 • 08:23

pisalkove to jsou lehce vydelane penize, od stolu do Facebook a pak slatanina praznych hlav s mega titulkem A kdyz jde na pohreb Stedreho ten vas oplacany vytetovany kolega se spinavyma botama od blata v Praze!!!! priserne nevhodne obleceny cumi znudene kolem kdyz mu na stupidni otazky odpovidaji jeste stupidnejsi VIP a vse je tak trapne Tohle neni prace novinare ,ale pavlacove drbny v cele se Smuclerovou ,ktera nevi jak ma vypadat zabavne presse

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.