Mareš se plácl přes kapsu: Luxusní zásnuby s Koblížkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mareš se plácl přes kapsu: Luxusní zásnuby s Koblížkovou

Leoš Mareš a Monika Koblížková jsou jako dvě hrdličky.
Leoš Mareš a Monika Koblížková jsou jako dvě hrdličky. (Autor: Blesk - D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, D. Malík, Robert Klejch)

Moderátor Leoš Mareš si potrpí na luxus a Moniku Koblížkovou rozmazluje, jak jen může. Není tedy divu, že žádost o ruku, která proběhla o víkendu, byla pompézní. Úplná pohádka pod září ohňostroje. 

Tento rok se náš nejúspěšnější moderátor rozvedl s Monikou Marešovou, se kterou má dva syny. Nic mu už tedy nebránilo v tom vyslovit se, a požádat jeho lásku, Moniku Koblížkovou, o ruku. V luxusním hotelu Esplanade v Mariánských Lázních připravil Leoš opravdovou romantiku, kterou by chtěla zažít každá žena.

Překvapivé bylo to, že Mareš dodržel staré tradice a nejdříve si šel pro svolení rodičů jeho budoucí nevěsty. Ti mu požehnali a tak už jen zbývalo celou akci naplánovat, a také samozřejmě to, aby mu Monika řekla “ANO“. „Dali jsme si večeři, po jídle jsme vzali deky, šli na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naši písničku od Coldplay.

Když přišla ta chvíle, vyndal jsem krabičku, Monika mi pak řekla, že jí to vůbec nedošlo, viděla krabičku, ale myslela si, že je to nějaký dárek. No a pak už jsem klečel…“ napsal šťastný Leoš Mareš na sociální síti a také v legraci připsal, že Monika překvapivě není těhotná. Gratulujeme a přejeme hodně štěstíčka. 

VIDEO ze zásnub Leoše a Moniky: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.