Kostková a Eben se mohou radovat: Milionové výdělky se blíží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Kostková a Eben se mohou radovat: Milionové výdělky se blíží!

Tereza Kostková a Marek Eben.
Tereza Kostková a Marek Eben. (archiv Blesku)

Tereza Kostková (40) a Marek Eben (59) mají důvod k radosti. Podle informací Sedmičky se totiž vedení České televize rozhodlo k nákupu další licence pro pořad StarDance.

O tomto kroku se však nesmí zatím mluvit. Tanečník Jan Onder ale přece jen něco naznačil. „Ano, mám nepotvrzené a neoficiální zprávy, že by se StarDance mohla konat v roce 2018. Tak snad…“ svěřil se pro Sedmičku Jan Onder. Daleko sdílnější byl však zdroj přímo v ČT. „Je to pravda. StarDance příští rok bude, akorát je příliš brzy na detaily. O tom, kdo by měl soutěžit a kdo na show pracovat, je předčasné hovořit. Bude se to řešit až za rok,“ řekl.

Už teď je ovšem jasné, že v projektu rozhodně zůstanou Tereza Kostková a Marek Eben. „Jsme s nimi maximálně spokojení, takže není důvod, proč ve spolupráci nepokračovat,“ prozradil zdroj. Moderátoři se tedy mohou opět těšit na velké výdělky, které mohou jít až do milionů.

Tereza Kostková promluvila o finanční nouzi a starostech o peníze:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.