Zklamaná Šinkorová přišla o kšeft: Tvůrci na ni zapomněli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zklamaná Šinkorová přišla o kšeft: Tvůrci na ni zapomněli!

Danielu Šinkorovou nepozvali na konkurz.
Danielu Šinkorovou nepozvali na konkurz. (Profimedia)

Daniela Šinkorová (44) si chtěla zahrát v nově uvedeném muzikálu Čas růží. Toto přání se jí ale nesplnilo. Tvůrci si na ni nevzpomněli, tudíž nedostala ani pozvánku na casting.

Herečka je z nového muzikálu naprosto nadšená. „Líbilo se mi to a hlavně se mi moc líbil záměr Sagvana Tofiho postavit monumentální pomník živoucímu Mistrovi Karlu Gottovi. Jsem ráda, že u toho Karel byl a že viděl, jaký mu umělci vzdali obrovský hold,“ řekla Daniela pro Sedmičku po premiéře.

Šinkorová je ale zklamaná, že si v muzikálu sama nezahrála. „Velmi mě mrzí, že jsem nemohla stát na pódiu vedle Mistra a že jsem nemohla přiložit alespoň jednu cihličku k dílu. Vím, že castingy proběhly nějak ne úplně veřejně, a také vím, že si rovnou vybírali lidi, kteří jim do té či oné role pasovali. Vzhledem k tomu, že jsem o konkurzu vůbec nevěděla, tak jsem tam nebyla,“ dodala Šinkorová.

Daniela Šinkorová o odmítnutí nabídky z Playboye:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.