Legendární Špinarová (65): Už ji pohřbili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legendární Špinarová (65): Už ji pohřbili!

Zpěvačka Věra Špinarová prodělala dvě zástavy srdce.
Zpěvačka Věra Špinarová prodělala dvě zástavy srdce. (Foto: ara a reprofoto Polar TV )

Moravskoslezská regionální televize Polar ve čtvrtek pohřbila Věru Špinarovou (65)! Zpěvačka přitom ten den po dvou zástavách srdce bojovala v motolské nemocnici o život. Její smrt ohlásila nejen na internetových stránkách, ale také přímo ve vysílání. Syn Adam Pavlík (42) chce proti médiu podniknout právní kroky!

„SMUTNÁ ZPRÁVA: Zemřela zpěvačka Věra Špinarová!“ Tohle televize ve čtvrtek v půl třetí odpoledne zveřejnila na svých webových stránkách s tím, že zjišťuje podrobnosti. Ve vrchní části obrazovky pak běžela zpráva o úmrtí v takzvaném kraulu. „To snad není možné! Mluvil jsem v té době s lékařkou a maminka byla živá. Byla v bezvědomí, ale bojovala. Zvažuji, že podám na televizi žalobu,“ řekl deníku Aha! v pátek ráno syn Špinarové. Kvůli televizi absolvoval desítky telefonátů, ve kterých musel zprávu dementovat.

Omluvili se
Televize Polar podle deníku Aha! měla zprávu dostat od údajného blízkého spolupracovníka Špinarové. Bez ověření ji ale pustila do světa. Poté, co se ukázalo, že zpěvačka dál bojuje o život, informaci vzala zpátky a omluvila se za ni.

„Během dnešního odpoledne jsme na krátkou chvíli zveřejnili informaci o úmrtí naší oblíbené zpěvačky Věry Špinarové. Tato záležitost zasáhla celou redakci, protože informace pocházela z důvěryhodného, blízkého zdroje. Vše jsme následně dementovali. Jedná se o velmi citlivou záležitost, jsme si toho vědomi a upřímně se tímto všem omlouváme za dezinformaci,“ napsalo v prohlášení vedení televize.

Předčasně pohřbili Fišera i Foglara!
Věra Špinarová není první, o kom se v médiích objevila zpráva, že zemřel, ale on přitom stále žil.

*Stanislav Fišer (85), herec
V závěru karlovarského festivalu v roce 2015 se jeho jméno objevilo v medailonku zesnulých filmových pracovníků. Za tento omyl se českému hlasu Vinnetoua osobně omluvil Jiří Bartoška (70).

*Jaroslav Foglar (†91), spisovatel
Když v létě roku 1995 vydala ČTK omylem zprávu o jeho úmrtí, poslouchal Foglar tuto zvěst na svém nemocničním lůžku. Autor Rychlých šípů ve skutečnosti zemřel o čtyři roky později, v roce 1999.

Rockové babičky Janů a Špinarová se bojí, že umřou na jevišti:

Informace o zdravotním stavu Věry Špinarové najdete ZDE



Přečtěte si
ivoadler
25. 3. 2017 • 13:09

Stát se může cokoliv. Televize se omluvila, tak co!

ivanak
25. 3. 2017 • 06:51

Pamatuji se na pověru,že když se o někom říkalo,že zemřel,že pak ještě dlouho žil,tak snad bude mít paní Věrka štěstí a pověra se vyplní.Moc bych ji to přála.Jinak pustit takovou zprávu do éteru je síla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.