Podivín Karel v Prostřeno: Dušení v rakvi, demolice bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivín Karel v Prostřeno: Dušení v rakvi, demolice bytu!

Takové tóčo v pořadu ještě nebylo!
Takové tóčo v pořadu ještě nebylo! (FTV Prima)

Ajťák Karel, který trpí Tourettovým syndromem, propadne hysterickému záchvatu. Vzduchem bude létat televize i skleničky. Co ho tak vytočí?

Čtvrteční večer bude hostit soupeře nekorunovaný král celé pražské série Karel. A bude to opravdu jízda od začátku do konce. Jeho věčný rival Pavel si vleze bez dovolení do jeho postele, kterou je opravdová rakev. Jenže co se nestane! Víko za ním sklapne a celá partička bude místo šmejdění přemýšlet, jak ho dostat ven. "Já se fakt dusím!" ozve se z hororového lože nedobrovolný nebožtík.

Video se připravuje ...

Když nakonec Pavla vysvobodí, hostitel propadne v amok. K vulgarismům a věčně stojícímu penisu přidá i demolování vlastního bytu, čímž poděsí hlavně svého neobvyklého domácího mazlíčka - slepici Babiše! 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
23. 3. 2017 • 11:29

TV Prima je naprostý hnus. "Vedení" tohoto výlučně reklamního a upoutávkového kanálu trpí úchylkou, že si to diváci přejí, ale to jsou sakra na omylu. Výběr "programů", nekonečných seriálů a reklam jue skutečně na úrovni nejhorší televize v Evropě!!!

cotonice
23. 3. 2017 • 10:58

To , co si dovoluje Prima ke svým divákům je opravdu hnus na desátou. Já si dokonce myslím , že jsou ve vedení Primy úchyláci a to s mnoha rozličnými úchylkami. Přece normální člověk nemůže nejen vysílat , ale ani se dívat na takové hnusárny ! Všimněte si , že reklamy Primě doslova ruší diváky, nejen , že jsou cca po 12 minutách , ale ti "odborníci" se nesnaží ani , aby herci dokončili větu ...... Celá TV Prima je odporná a hnusná......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.