České Miss mají už korunky doma a tak kašlou na diety: Kolik která přibrala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

České Miss mají už korunky doma a tak kašlou na diety: Kolik která přibrala!

Andrea Bezděková, Kristýna Kubíčková a Natálie Kotková si nudlemi připomněly lednové soustředění v Thajsku.
Andrea Bezděková, Kristýna Kubíčková a Natálie Kotková si nudlemi připomněly lednové soustředění v Thajsku. (Foto Aha! – David Kundrát, archiv České Miss)

Korunky mají doma pod zámkem, a tak mohou jít diety stranou. Letošní vítězky České Miss Andrea Bezděková (21), Natálie Kotková (22) a Kristýna Kubíčková (19) od dubnového finále přibraly!

Kvůli mlsným jazýčkům. V exotickém Thajsku poznaly nové chutě a vůně, kterých se nemohou nabažit. Jejich talíře přetékaly dobrotami. „Před přehlídkou či focením plavek nebo prádla se hlídám, ale jakmile nemusím, tak sním, nač přijdu, a je to znát,“ svěřila se po létu plném večírku a grilování Andrea Bezděková.

„Máme nahoře určitě tak dvě tři kila, ale do světových soutěží to bude určitě pryč,“ shodly se všechny tři krásky během večera plného asijských pochutin, kdy Thajský úřad pro cestovní ruch oslavoval otevření pobočky v Praze.



Přečtěte si
-bello-
19. 9. 2016 • 12:45

To mají být Miss krásy? No tě pic!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.