Sofie Filippi alias Klára z Ordinace: Místo slunění, výslech na policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sofie Filippi alias Klára z Ordinace: Místo slunění, výslech na policii!

Herečka i její maminka Gabriela Filippi si nepříjemným zážitkem nechtějí zkazit prázdniny.
Herečka i její maminka Gabriela Filippi si nepříjemným zážitkem nechtějí zkazit prázdniny. (Foto: TV Nova a Facebook)

Otřesný začátek prázdnin! Na vlastní kůži to pocítila Sofie Filippi (17), kterou diváci znají jako rozmazlenou vnučku Kláru Jana Kanyzy (68) alias Viktora Hofmana z Ordinace v růžové zahradě. Mladá herečka se i se svou maminkou Gabrielou Filippi (45) vypravila k moři.

Letní měsíce nejsou jen časem dovolených, ale také dobou, kdy mají zloději doslova žně. „Okradená, celej den na policii,“ postěžovala si na sociální síti Sofie, dcera herečky a sportovního komentátora Pavla Karocha (52).

Cestou do Chorvatska si totiž s maminkou musely udělat nepříjemnou zastávku u našich rakouských sousedů. Kromě ztráty času, který by jistě mnohem radši strávily na pláži než u zdlouhavého výslechu, byl nepříjemností i fakt, že neznámý chmaták si kromě kabelky s telefonem odnesl i doklady. A vidina oběhávání úřadů a vyřizování nových jistě dokáže dny plné sluníčka pořádně otrávit. Matku s dcerou to ale neodradilo a do cíle své cesty nakonec i bez ukradených věcí dojely. Snad jim zbytek pobytu u moře vynahradí jeho dost nepovedený začátek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.