Šťastný Karel Gott (76): Tajné plány po uzdravení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šťastný Karel Gott (76): Tajné plány po uzdravení!

S úsměvem na tváři se vracel z nemocnice.
S úsměvem na tváři se vracel z nemocnice.  (Foto Aha! – David Kundrát, archiv K. Gotta, reprofoto TV Nova )

Uzdravil se! Porazil zákeřnou rakovinu a dostal další šanci žít! Karel Gott (76) teď ale musí po náročné léčbě, která trvala pět měsíců, nabrat síly. A Nedělní Aha! ví, jaké má plány.

„Jsem ještě po náročné léčbě unavený, ale je mi den ode dne lépe! Teď musím podstoupit celkovou rehabilitaci a ta několik měsíců potrvá,“ řekl včera Nedělnímu Aha! Gott. „Když se cítím dobře a je hezky, rád chodím ven, s holkama, s fenkou Stellou... Těším se na jaro a na společné výlety s nimi, třeba na náš oblíbený ranč,“ svěřil se zpěvák.


Právě na ranči u přátel za Prahou, kteří mají koně, by chtěl Gott podle informací Nedělního Aha! strávit s rodinou část nadcházejících Velikonoc. „Charlottka a Nellinka koně milují, takže když to jen jde, vyrážíme společně za nimi,“ prozradil zpěvák. Ten byl s holčičkami za koňmi i v době svého nejtěžšího boje s rakovinou. Konkrétně 1. ledna tohoto roku. Celá rodina tehdy vyrazila na ranč na Liberecko. Právě během tohoto výletu se ale Karel lehce poranil a museli ho ošetřit v nemocnici.

Měl strach a poslouchal doktory
Rakovinu porazil i díky tomu, že dodržoval veškeré pokyny lékařů! Karel Gott jedl to, co mu povolili, hlídal si dávkování léků, snažil se dodržovat spánkový režim, a hlavně vypnul telefon a odstřihl se od negativních informací. „Měl jsem velký strach, a proto jsem skutečně dělal vše, o co mě lékaři žádali. Pokud jde o spánkový režem, ten teď budu muset během celkové rekonvalesce dodržovat také,“ popsal zpěvák.


Na ranči to rád v županu
Gott ke svým přátelům na ranč jezdí pravidelně. Před lety z něj dokonce poskytl fotky deníku Aha!. Na jednom ze snímků sedí rozcuchaný v županu na čtyřkolce. Na dalším zase hladí koně. „Mě samotného by nenapadlo s koníky něco podniknout, ale opravdu mě to čaplo,“ svěřil se tehdy Karel.

BOJ KARLA GOTTA S RAKOVINOU - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
-bello-
25. 3. 2016 • 23:34

Já nevím, jestli izolovat člověka od vnějších zpráv co se děje v zemi, ve světě je normální. Nepamatuju, že by o svém příběhu Bartoška takhle vykládal furt dokola. A Bartoška už zase pracuje , žije a do bulváru nic nepouští. Chápu, rakovina je strašná, ale říkalo se, že Gott je šílenej bolestín a baba.Jak může nějakou takový chlap bavit?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.