Michal David pokazil comeback Gombitové: Jeho slova rozzuří půlku Slovenska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Michal David pokazil comeback Gombitové: Jeho slova rozzuří půlku Slovenska!

Michal David novou píseň Mariky Gombitová podrobil zdrcující kritice.
Michal David novou píseň Mariky Gombitová podrobil zdrcující kritice. (Aha! - Martin Sekanina, TV Joj)

Pro celé Slovensko a část Česka byl nedávný návrat Mariky Gombitové (58) na pódia hodně emotivním zážitkem. Zpěvačka, která se dlouho ukrývala před světem, ohlásila velký comeback a vše se zdálo růžové.

Po pár vystoupeních v televizi, kde zpívala na playback svoji pecku Vyznanie, přišel dokonce zbrusu nový hit. Marika nazpívala titulní píseň k filmu Alice Nellis Sedmero krkavců. Song s názvem »Ten príbeh za náš sen stál« otextoval Kamil Peteraj, hudbu dělal Vašo Patejdl.

Ne každému se ale nová píseň Mariky líbí. Například hudebník a zpěvák Michal David kritikou nešetřil. Když si píseň poslechl, řekl: „Je to poněkud za dobou a ani nevím, kdo to napsal. Každopádně si s tím moc velkou práci nedali. Je to dost odbyté. Nevím, koho to dnes osloví,“ řekl český hitmaker v Sedmičce nesmlouvavě.

„Jinak Mariku mám moc rád, a jestli toto prezentuje jako svoji píseň po mnoha letech, tak to jen koresponduje s vnitřní náladou a životem samotným,“ dodal Michal David.

Tak co Marice nějakou pecku složit, pane skladateli? ;)



Přečtěte si
smejlino
12. 8. 2019 • 23:50

Bola to velka slava kdyz sa Gombitova ukazala na verejnosti.Po tych plejbekov ktore su stale a s porovnanim tej najnovsi pisne, je slyset aky ma hlas teraz a aky mala v minulom desatroci ostalo len velike sklamanie..Klamani lidi , zadna novinka a len sami oplayback.-Uz je to tak ze Gombitova nema co ponuknut a dekuje sa zo sceny.Mlada generacia ju valcuje a nepotrebuje jej zaslu slavnu minulost.Michal ma absolutnu pravdu

20tina12
2. 6. 2015 • 12:56

Ty jsi ale babice odporná,a budeš tu strašit a budeš

ararat
2. 6. 2015 • 12:36

nebuď hloupá,ty nepoznáš jak píše zapšklý člověk?

20tina12
1. 6. 2015 • 14:17

A na co mám reagovat? Co ti kdo udělal? Zapšklá osoba

ararat
1. 6. 2015 • 13:58

omyl strupe omyl,nenapadám a použiji tvá slova,vyjadřuji jenom svůj názor a to se snad smí že? Jsi mladá a prostě a jednoduše blbá až na půdu..strupatá slovenko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.