Je to Hrdličkova máma nebo sestra? Tchyně Borhyové vypadá mladší než sama Lucie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Je to Hrdličkova máma nebo sestra? Tchyně Borhyové vypadá mladší než sama Lucie!

Lucie Borhyová a její tchyně Ivana vypadají spíš jako stejně staré kamarádky.
Lucie Borhyová a její tchyně Ivana vypadají spíš jako stejně staré kamarádky. (Aha! - Marek Pátek, Facebook)

»Hele, Lucka Borhyová si vyrazila s kamarádkou,« napadne vás, když je uvidíte společně. Ty dvě blondýnky určitě nebudete tipovat na tchyni a snachu! Moderátorka Novy si zkrátka společně s o 11 let mladším Michalem Hrdličkou přivedla do života i jeho maminku, která vypadá jedním slovem báječně a možná je jí i trochu podobná.

Protivná tchyně dokáže vztah bez milosti zničit. Pokud ale máte štěstí jako Lucka Borhyová, vstoupí vám do života kamarádka. Alespoň tak mluví o svém vztahu s potenciální tchyní Ivanou Hrdličkovou sama moderátorka.

„S Ivanou si rozumíme opravdu hodně a ve všech směrech. Máme podobné názory na životní styl, módu a samozřejmě rodinu,“ řekla webu idnes.cz Borhyová, která s Michalovou mámou ráda vyráží třeba za nákupy. „Mohu říci, že lepší budoucí tchyni jsem si nemohla přát,“ tvrdí Lucie a Ivana Hrdličková jí přizvukuje s tím, že si s Luckou hned padly do oka. „Je to obyčejná milá holka bez hvězdných manýrů. Starostlivá máma, která má ráda pořádek,“ tvrdí Ivana.



„S mladými se vidím poměrně často, je fajn se s nimi potěšit, vidět malou Lindu, pozorovat, jak se týden co týden mění. Už jsem si domů koupila postýlku, tak se těším, že budu fungovat i jako správná babička,“ pronesla žena, která rozhodně na babičku ještě nevypadá a z jejích úst tedy výraz »s mladými« působí poněkud úsměvně.



Přečtěte si
erene
11. 11. 2014 • 18:12

Jaká manželka ?

ararat
7. 11. 2014 • 13:59

oxallis jůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.