Sexy moderátorka: Snaží se Jágra zesměšnit nebo dostat do postele? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy moderátorka: Snaží se Jágra zesměšnit nebo dostat do postele?

Kate Beirness se vyfotila jako Jaromír Jágr.
Kate Beirness se vyfotila jako Jaromír Jágr. (Foto: Twitter)

Co se škádlívá, rádo se mívá! A tahle usměvavá kráska to umí dokonale! Známá sportovní reportérka kanadské televize TSN Kate Beirness (30) zveřejnila na sociální síti fotku, na níž paroduje nedávné selfie (autoportrét) Jaromíra Jágra (42) v posilovně. Že by ho chtěla sbalit?

Kate, která tisíce kanadských diváků denně odzbrojuje svým širokým úsměvem, si možná přečetla, o čem Jágr v posilovně dumal. „Je 11.15 v noci a já dokončuji poslední cvičení. Zahledím se do zrcadla a po chvilce mě napadne: Stojí ti to ještě zato? Jsi sám, bez rodiny, dřeš jako kůň, doma na tebe nikdo nečeká...“ svěřil se Jágr na Facebooku.
A tak Kate, která mimochodem mučí své tělo s činkami rovněž velmi často, zaskočila do oblíbené posilovny a naaranžovala se do stejné pózy jako česká hokejová superstar. „Když pominu chybějící závaží na kotnících, tak myslím, že jsem to trefila dokonale,“ napsala na Twiter.  Bude mít tenhle příběh pokračování?


Miluje hokej a umí vařit!
Je hezká! První předpoklad, že by mohla být pro Jágra ta pravá, Kate splňuje. Deník Toronto Sun ji dokonce před pár lety zařadil mezi 10 nejatraktivnějších sportovních reportérek!
„Kate je roztomilý diblík. A to, jak jí cukají koutky úst, taky není špatné,“ zněla charakteristika.
Co další její přednosti? Je zvyklá na popularitu, rozumí hokeji, sport miluje obecně (na škole hrála závodně basketbal), ráda cvičí, podle všeho bude výřečná a smysl pro humor jí vzhledem k oné fotce z posilovny rovněž nechybí. A důležitá zmínka na závěr: Umí vařit...



Autor:  top

Přečtěte si
erene
17. 10. 2014 • 21:11

Prý už má dítě s Američankou a s Ruskou..ale to tehdy tvrdily jen ony ! Nějaký prostitutky !

erene
17. 10. 2014 • 12:18

Ale není Češka a Jarda chce po Ukrajince prý už jen Češky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.