Gabriela Partyšová: »Válka« s nejoblíbenější českou herečkou! O co jde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gabriela Partyšová: »Válka« s nejoblíbenější českou herečkou! O co jde?

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Foto Aha! - Jan Tůma)

Moderátorka Gabriela Partyšová (36) přiznává, že s moderátory se v dnešní době roztrhnul pytel a o dobrý kšeft je třeba zabojovat. S kým vždycky musí soupeřit o moderátorský mikrofon?

Bývalá moderátorka pořadu Top Star vyměnila lukrativní vysílací čas za brzká vstávání a momentálně ji diváci mohou vidět ve Snídani s Novou. K tomu ještě moderuje různé společenské události a přiznává, že už to není, jak to bývalo. „Dneska moderuje každý, kdo umí mluvit a držet mikrofon,“ svěřila se serveru iDnes.cz s tím, že si snaží držet standard, co se odměny týče.

Pak není divu, že má plno konkurence. A kdo její největší rivalkou? „Často jsem třeba v tendru s Terezkou Kostkovou. Terezka má ale vždycky hodně práce, takže to dají mně. Ale jestli jsem v něčem top, a to nechci, aby to znělo nějak nabubřele, jsou golfové turnaje. Dokázala jsem se do té společnosti dobře začlenit, letos jsem třeba odmoderovala 35 turnajů. A tohle je krásná práce,“ říká moderátorka, které zřejmě nevadí být až volbou č. 2.  



Přečtěte si
blankaflexi
1. 11. 2017 • 14:10

Byla tady zmínka taky o té škaredé huse Kostkové. Bylo jí jeden čas všude jako nasrá.no,a teď hrozí,že bude uvádět následující pořad ,,Star Dance,, no tak to nás zachraň Pán Bůh!! Tak škaredou a afektovanou babu jsem ještě neviděla. Děvčat u nás máme kvanta tak proboha proč nevyberou něco lepšího!! A změna je taky nutná! Určitě všichni znáte pořekadlo,,ZMĚNA JE ŽIVOT,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lalia
1. 11. 2014 • 19:24

Partyška je nemožná ve Snídani s Novou.To její chychtání se nedá poslouchat.Přepínám.Kdby mésto trapného chichtání kašlala bylo by to snesitelnější.Maslí si o sobě Buhví co a je to normální slepice,která nic neumí,nemá školy a chce být IN.Je to taková Narcis.Pracuje na svém těle,není přirozená.Mám ráda Kubelkovou,je přirozená a je inteligentní,vzdělaná,umí a jejaká je.Krásná a milá.To Partyška nikdy nebude.S tím Kristyánkem je také trapná,koho to zajímá.Kolik je rozvedených a nemluvío tom,řeší problémy a nestrká je na stránky.Už by si to měla uvědomit a jít dělat někam do fabriky,nějaké montovny,je jich u nás dost.

avion
1. 11. 2014 • 12:37

Partyšová je odporná a zrovna tak ve snídani s novou,fuj tajbl

govana
14. 10. 2014 • 21:30

co tato dáma sama dokázala?Kdysi díky zbohatlíka který ji všude vydobil místo je známá..... Na Snídani s novou jsem se nedá dívat jak to Gábina uvádí,je studená nepřirozená a ten její smích za každým slovem je nechutný a myslím že sledovanost při jejím vysílání není stoprocentní.

italiano
14. 10. 2014 • 17:03

Jedna z těch co dost trapně stárnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.