Uniklo ze zákulisí Kriminálky Anděl: Po vnadné Pidrmanové chtěl režisér něco nemyslitelného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo ze zákulisí Kriminálky Anděl: Po vnadné Pidrmanové chtěl režisér něco nemyslitelného!

Jana Pidrmanová je sexy ozdobou seriálu.
Jana Pidrmanová je sexy ozdobou seriálu. (TV Nova)

Hororový pohled a děsivá zima! To jsou vzpomínky, které se vybaví hercům z mordparty Kriminálky Anděl Marku Taclíkovi (41), Martinu Hofmanovi (36) a Janě Pidrmanové (29). Utopená jachtařka ve vodě je totiž děsila míň než povětrnostní podmínky.

Hrát v krimiseriálu není procházka růžovou zahradou. Nejenže se herci setkávají s namaskovanými figurínami v nejrůznějších stadiích rozkladu a se znetvořenými těly, ale ještě k tomu bojují s drsnými přírodními podmínkami na place.

„Scéna ve Vltavě se natáčela v polovině dubna, kdy byla bohužel velká zima,“ řekl Aha! zdroj ze štábu. Největší problém to činilo kriminalistce Lídě Rysové v podání Jany Pidrmanové. Po té totiž režisér chtěl, aby se namočila ve vodě, která neměla ani 10 stupňů.

Jak se dělá mrtvola

Vylovená mrtvola nebyla v tomto případě figurína, ale dokonale nalíčená kaskadérka. Přeměnit půvabnou ženu v utopence trvalo maskérům téměř hodinu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.