Krásná Savarová z Událostí ČT se tajně vdala: Jméno jejího manžela ale vzbuzuje dohady a snad i obavy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásná Savarová z Událostí ČT se tajně vdala: Jméno jejího manžela ale vzbuzuje dohady a snad i obavy...

Aneta Savarová
Aneta Savarová (reprofoto ČT)

Osmadvacetiletá moderátorka Události ČT Aneta Savarová patří bez pochyb mezi nejpůvabnější ozdoby českého zpravodajského rybníčku. Jak se podařilo zjistit Blesku, nedávno se tajně vdala. Jméno manžela ale odmítá prozradit. A podle všeho k tomu má dobrý důvod.

Jak totiž reportéři deníku zjistili, měla si vzít podnikatele Jana Harangozza, který kromě toho, že má být jedním z takzvaných rychlostudentů z Plzně, byl stíhán v kauze tzv. konkurzní mafie bývalého ústeckého soudce Jiřího Berky. Podle obžaloby měl uplácet, aby se dostal k informacím z vyšetřování korupce. Vyšetřován byl také kvůli vyhrožování reportérovi ČT Jiřímu Hynkovi, který se kauzou zabýval.

Savarová byla očividně překvapená, když se jí novináři na svatbu zeptali. „Nezlobte se, ale snažím se maximálně chránit své soukromí. Zažila jsem už dost nepříjemných věcí,“ řekla nejprve půvabná moderátorka, aby nakonec dodala: „Jsem vdaná, ale opravdu to s vámi nechci více řešit. Mé manželství nijak do mé práce nezasahuje,“ tvrdila moderátorka a v podstatě popřela, že by si Jana Harangozza vzala. „Tahle informace je mimo, nevím, kde na to váš zdroj přišel,“ odmítla vše Aneta. Jenže…

Podle oficiálních údajů ministerstva vnitra totiž v Česku žila k 1. lednu 2014 jedna osoba se jménem Harangozzo Savarová, 27letá žena z Uherského Brodu. Savarové bylo v únoru 28 a vyrostla – jaké to překvapení! – v Uherském Brodě! Opravdu jen shoda náhod? A pokud si opravdu vzala muže s kontroverzní pověstí, nebude to vadit jejímu zaměstnavateli, tedy veřejnoprávní České televizi?



Autor:  ph,lbp

Přečtěte si
radar666
4. 9. 2014 • 14:55

Koukám ,že po upozornění na školáckou chybu v titulku,už je vše opraveno.Autor se asi probral z rauše a dal to do cajku,včetně vymazání mého upozornění. To ovšem nemění můj názor na tyto " rádoby novináře ".Člověk je sice tvor chybující,ale v tomto plátku jsou školácké chyby na denním pořádku. Za co je tedy platí ? ! Zřejmě za tu ostudu a to je smutné.Ve fabrice dostává člověk za zmetky většinou padáka.Nikoliv ale v našich médiích,zde se za to královsky platí !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.