Bankéř z reklamy Tomáš Měcháček: Hvězdou za 2 minuty! V Ulici zazářil jako kometa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bankéř z reklamy Tomáš Měcháček: Hvězdou za 2 minuty! V Ulici zazářil jako kometa!

Ve středeční epizodě Ulice se objevil až ve 40. minutě.
Ve středeční epizodě Ulice se objevil až ve 40. minutě. (Foto pro Aha! – TV Nova, FTV Prima)

Jen dvě minuty stačily, aby se zrodila hvězda. Tomáš Měcháček (34), který se proslavil jako bankéř z reklamy, má za sebou premiéru v seriálu Ulice. A zvládl to na jedničku s hvězdičkou!

„Nazdar!“, už při prvním slovu, kterým se ve středu představil divákům Ulice jako nová postava herce Jakuba Vachlaře, zazářil. „Mladý, pohledný, talentovaný, vyzrálý. Vtrhl do Ulice, jako by si právě odskočil z amerického seriálu. Doufám, že dostane velký prostor,“ chválí herce hlasová poradkyně Jana Postlerová.
„Jsem za jeho obsazení ráda, protože v současnosti režiséři mladé pohledné kluky moc neobsazují,“ řekla Aha! Postlerová, která Měcháčkovi předpovídá velkou kariéru. „Kdyby byl v Americe, točí jeden film za druhým. Delší dobu jsem ho pozorovala, a pak jsem ho viděla v reklamě a říkala jsem si: Ty jsi výbornej, proč tě někde nevidím...,“ dodala.

Druhá premiéra v září
Měcháček má první velkou seriálovou premiéru za sebou, ale ještě ho čeká jedna. Už 25. září se objeví jako zubař Viktor Brom ve 21. díle seriálu Svatby v Benátkách.



Přečtěte si
burgermiky
9. 9. 2014 • 19:00

Je to skvělý, že se v poslední době konečně objevují v seriálech pohlední herci...u mě vedou Tomáš Měcháček, Ondřej Veselý a Jirka Vyorálek

evicka55
31. 8. 2014 • 08:50

To je fakt,vlítnul tam jak tornádo z reklamy.Ale dobrý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.