"Donchuán" Pavel Trávníček a Monika Fialková po deseti letech: Kdo komu leze na nervy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

"Donchuán" Pavel Trávníček a Monika Fialková po deseti letech: Kdo komu leze na nervy?

Pavel Trávníček si s Monikou Fialkovou užívají pohodový vztah.
Pavel Trávníček si s Monikou Fialkovou užívají pohodový vztah. (Foto: Aha! - Roman Souček)

Divadelní principál Pavel Trávníček (63) se seznámil se svou mladou partnerkou Monikou Fialkovou (28) při natáčení legendárního talentového pořadu a občas i sitcomu DoReMi. Dnes je spolu dvojice již krásných deset let. Jak hrdličky, které spolu i pracují, zvládají ponorku? A lze zabránit tomu, aby si lidé po takové době nelezli na nervy?

Spolu ve dne v noci

Pavel a Monika jsou opravdu nerozlučná dvojka a jsou spolu jak doma, tak i v zaměstnání, protože Fialková pracuje jako manažerka Trávníčkova divadla. Týká se jich tedy syndrom ponorky? "Ani náhodou! V agentuře dělá každý něco jiného. Monika naši produkci prodává, já si lámu hlavu nad tím, na co lidi budou nebo nebudou chodit. Takže je to hlavně o spolupráci, a ne o tom, lézt si na nervy," říká český Delon v magazínu Energie.


Dvojice kutilů chce dítě

Vztahy páru jsou dokonce natolik dobré, že letos plánují děťátko. "Snad bychom si na konci roku mohli nadělit potomka," prozradila Trávníčkova milá před časem. A čím se zaměstnávají ve volném čase? "Tak třeba momentálně si slavíme letní kuchyň, kde budeme grilovat a vařit," říká známý labužník Pavel Trávníček a pokračuje ve výčtu plánů: "Monika si už brzy sedne zase na traktůrek a začne sekat trávu. To je taková její jarní a letní kratochvíle. A taky rádi cestujeme. Letos máme v plánu Chorvatskou."

Přečtěte si
beladona
18. 4. 2014 • 21:41

Je mi fuk,, že další stařec chce plodit dítě ( v 63 letech to zas tak žhavé plození není, to je spíš ukecávání přírody ), ale poslouchat Trávníčka je utrpením, tak ho vypínám.Čím dál víc si "vylepšuje " hlas a spíš už kňourá. Podobně ukňouraný už je snad jen Petr Štěpánek.

aaabbb
18. 4. 2014 • 17:49

tedy , viděla jsem je asi pred dvemi lety na filmovem festivalu. Až takový rozdíl se mi to nezdál. Ovšem , co měla tehdy holka za účes, tak to bylo na prokurátora. Chapu že se chtěla asi vymykat, zaujmout, asi si to i myslela, ale to byl masakr

pasadena
18. 4. 2014 • 08:13

Ale hodně jste pospíchali aby jste vypotili článek že?Tolik chyb...panebože..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.