Rozvádějící se moderátorka Czadernová: Jsme bez dětí a nebudeme si kazit hezké mladé roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvádějící se moderátorka Czadernová: Jsme bez dětí a nebudeme si kazit hezké mladé roky!

Moderátorka se rozvádí. S partnerem žili jako přátelé.
Moderátorka se rozvádí. S partnerem žili jako přátelé. (Foto Aha! – Marek Pátek, )

Moderátorka a bývalá vicemiss z roku 2006 Renáta Czadernová (28) promluvila o okolnostech rozvodu, který ukončil tříleté manželství s jejím ex Davidem. I když do manželství šla naplno a myslela si, že to bude napořád, tak rozvodu nelituje.

Hlasatelka Televizních novin byla s Davidem už od svých dvaceti let. Po pěti letech vztah vyústil v manželství, ale to bohužel nedopadlo. Žili prý spolu jako přátelé a jako přátelé i po rozvodu zůstanou. „Jsme v rozvodovém řízení, ale domluvili jsme se, že o tom nebudeme mluvit. Je to prostě mezi námi. Jediné, co bych řekla a s čím by souhlasil i David je to, že se rozvádíme jako dva dospělí lidi a dokážeme se na všem domluvit. Mezi námi nejsou hádky, prostě od sebe jdeme proto, že jsme to takhle oba cítili, vysvětluje Czadernová v rozhovoru na iDnes.cz

Podle mladé moderátorky je lepší vyřešit podobnou situaci rozvodem dříve, než se ublíží nejbližším a hlavně dětem. „Do všech svých vztahů jsem šla s tím, že to může být ten partner napořád. Nikdy jsem to neměla tak, že bych si řekla, že ho budu mít na chvíli. Na druhou stranu jsme oba ještě mladí a bez dětí a byla by škoda, kdybychom se zakotvili na něčem, co nám úplně nevyhovovalo. A tím, že se z nás víc stali přátelé, bychom si mohli zkazit hezké mladé roky,“ říká Czadernová, která případnou možnost nového vztahu nechce komentovat.



Autor:  mpa

Přečtěte si
jerry
29. 10. 2013 • 10:30

Modelka se nikdy nerozchází, ani nerozvádí bez toho, že by neměla adekvátní náhradu. Svatbou řeší své důchodové zabezpečení.

jirousek12
29. 10. 2013 • 10:16

Jako moderátorka je děsná její projev se nedá poslouchat.Lítá s hlasem nahoru a dolu,divím se že to její nadřízení neslyší.

pasadena
29. 10. 2013 • 09:02

Nemám ji ráda,ušišlanou holku s našpulenou hubičkou.Kazí mi zprávy a Víkend.

koerich
29. 10. 2013 • 07:30

Klasika: v rozhovoru to holka vysvětlila rozumně, logicky a vy napíšete opět zavádějící titulek ,,Jsme bez dětí a nebudeme si kazit hezké , mladé roky,, Stavíte ji do pozice mrchy. Fakt se nedivím těm, co nechcou dávat žádné rozhovory. Všechno překroutíte a použijete proti nim.

eisenbieger
29. 10. 2013 • 06:43

podle xichtu to bude priskriplej malej sukalista s malym peerem , proste zenska chce brbo a prumer je 19cm pod to nic nejde ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.