Fanynky se bouří kvůli obsazení filmu Padesát odstínů šedi: Chceme jiné herce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fanynky se bouří kvůli obsazení filmu Padesát odstínů šedi: Chceme jiné herce!

Je tohle lepší volba?
Je tohle lepší volba? (Profimedia.cz)

Fanynky jsou naprosto zdrcené výběrem představitelů hlavních rolí do filmu podle bestselleru Padesát odstínu šedi. Místo Charlieho Hunnama (33) a Dakoty Johnson (23) by radši na plátně viděly Matta Bomera (35) a Alexis Bledel (31). Dokonce sepsaly petici!

V pondělí autorka E. L. James, jež prodala po celém světě přes 70 milionů kopií svého erotického románu, pyšně přes síť Twitter oznámila finální výběr herců, kteří ztvární miliardáře Christiana Greye a jeho sexuální otrokyni Anastasii Steele. Fanynky ale její nadšení nesdílely.

Hollywood teď čelí nátlaku roztoužených dívek a dam, které se chtěly dojímat i vzrušovat nad Mattem Bomerem, jenž si zahrál například ve filmu Tajemný let. Fanynkám do hlavní role sadistického Christiana zapadá zejména proto, že mu Matt svou tvář propůjčil v neoficiálním traileru před natáčením. Sekundovala mu Alexis Bledel. Tu si většina diváků vybaví z role Rory v seriálu Gilmorova děvčata. I jí by prý nevinná Anastasia seděla přímo na tělo.

Producenti se teď musejí potýkat s peticí, kterou podepsalo přes 17 tisíc lidí. Pokud hlavní role neobmění, čeká Charlieho Hunnama a Dakotu Johnson nevděčné role...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.