Drastická dieta: Záplata na jazyk! A za měsíc máte 10 kilo dole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drastická dieta: Záplata na jazyk! A za měsíc máte 10 kilo dole!

Přišití záplaty trvá asi deset minut.
Přišití záplaty trvá asi deset minut. (Reprofoto Youtube.com)

Nedaří se vám zhubnout? Nechte si našít na jazyk záplatu, které vám každé sousto promění v bolestivé peklo. Toto řešení vyzkoušely dvě Američanky a přišly tak během 30 dní o deset, resp. osm kilo váhy. Následky drastické diety ale můžou být katastrofální!

Dívky Marlene Beltran (20) a Lysander Lanuza (27) pro televizi ABC přiznaly, že nebyly schopny ovládat své chutě, avšak potřebovaly rychle shodit. Lysander se chtěla za měsíc předvést s pěknou figurou na dovolené na Havaji a Marlene zase obléct své upnuté džíny, které na sebe nedostala čtyři roky. Uchýlily se proto k řešení, které přestože bylo v provedení lékařů, rozhodně nemá co dělat se zdravým hubnutím. Chirurgové jim na jazyk přišili záplatu o velikosti poštovní známky!

Lysander po desetiminutovém zákroku za přibližně 40 tisíc korun jen zašišlala: „Necítím jazyk.“ Po prvním soustu o něm ale hned věděla: „Bolí to! Ono to fakt funguje! Nemůžu jíst!“

Po 30 dnech dívkám záplatu na klinice sňali a zvážili je. Vzhledem k tomu, že ženy do sebe dostaly denně jen 800 kalorií v tekuté stravě, dal se úspěch očekávat. Lysander na Havaj vyrazila s 81 kily místo původních 91, Marlene se pyšnila váhou 77 kily, o osm nižší než měsíc před tím.

Přišití záplaty trvá asi deset minut.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.