Takhle "plážový inspektor" Rychtář pátral v Itálii: Sandálky, fotka Džambulky a pohled dravce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Takhle "plážový inspektor" Rychtář pátral v Itálii: Sandálky, fotka Džambulky a pohled dravce!

Josef Rychtář v apartních sandálech pátrá po italských plážích po Ivetě Bartošové.
Josef Rychtář v apartních sandálech pátrá po italských plážích po Ivetě Bartošové. (Aha! - Marek Pátek)

Když se na internetu objevila fotka bezvládně ležící Ivety Bartošové (47), Josef Rychtář (55) vzal spravedlnost do svých rukou a vyrazil do Itálie v roli detektiva. Svým pracovním nasazením předčil proslulého inspektora Columba i neohroženou Jessicu Fletcherovou!

Rychtář se potloukal po italských plážích s jediným cílem – podle jediné zveřejněné fotky najít místo, na němž se Iveta slunila v plavkách oblečených nejen naruby, ale také naopak. Josef procházel turistické destinace a hledal jakoukoliv informaci, která by vedla k nalezení zřízené Ivety.

„Tady jde o minuty!“ halasil Rychtář, podle něhož policie v tomto případu selhala. Zdeněk Macura se měl už dávno nahlásit na úřadech, ale přestože tak neudělal, policie k jeho dopadení nepodnikla žádné kroky.

„Musím ji zachránit ze spárů Zdeňka Macury,“ tvrdil Rychtář, podle něhož se Iveta ukrývala na zámku v Garganu, kde sídlí rodiče jejího exmilence Domica Martucciho. Ten se tak nechtěně do bizarního životního příběhu Ivety Bartošové vrátil bez vlastního zapříčinění.

Josef Rychtář byl nakonec úspěšný a Ivety se dopátral. Se Zdeňkěm Macurou se domluvil, že mu Ivetu vydá bez násilí. Prý o to dokonce sama požádala.



Přečtěte si
saryka
11. 7. 2013 • 10:30

saryka
11. 7. 2013 • 10:29

Ty vogo, to je jako fakt? ja se zeseru,běž do řiti Rychtařu ty zje chuj jak lampa

alla
11. 7. 2013 • 10:04

Když je tam s celým štábem TV Nova, tak by rovnou mohli natočit velkofilm s názvem " JAK RYCHTÁŘ K BARÁchlastKU PŘIŠEL". Až jí najde, tak jí stejně zavře do blázince, bude se se svým povedeným synem roztahovat v jejím domě, a občas si za peníze pozvou bulvár na rozhovor, aby měl na doutníčky a chlast. Uroní několik slz, že je chudák a musí tam bydlet sám bez džambulky.

alzbeta33
11. 7. 2013 • 09:02

i kloubok mu koupil plesk ... jen kazajku nikdo .... je to kus blba/ a muj mi říká ,že ani tona rozumu i kýbl rozumu hmm mu už nepomuže ... má pravdu/ ....

marais
11. 7. 2013 • 08:46

Rychtáři, jeď domů, Macura ji ještě rád vrátí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.