Lasica podpořil Gottovu děsivou teorii: Naše životy ovlivňují temné síly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lasica podpořil Gottovu děsivou teorii: Naše životy ovlivňují temné síly!

Milan Lasica promluvil o temných silách.
Milan Lasica promluvil o temných silách. (Koláž Ahaonline.cz, Profimedia.cz)

Po dlouhé době promluvil herec Milan Lasica (73). A tentokrát jeho slova mířila k pořádně ožehavému tématu. Promluvil o tom, že my všichni jsme vlastně jen loutky v rukou silných finančních skupin, které ovlivňují svět. Se stejně děsivou teorií nedávno přišel i zpěvák Karel Gott (73)!

Svět se jen hemží teoriemi o neskutečně bohatých a vlivných lidech, kteří ve skutečnosti ovládají celý svět. To oni rozhodují, kdy bude válka, kdy ekonomická krize a která země bude bojovat s hladomorem. Milan Lasica ve svém vyjádření pro film z cyklu Colnica prozradil, že on sám o tom něco ví…

„Tuto společnost ovlivňují temné síly, pod nimi myslím určité finanční skupiny nebo skupiny lidí, kteří mají díky penězům takovou moc, že mohou dokonce ovlivňovat i politiky,“ tvrdí Lasica. „Myslím si, že to není nic převratného, každý den se o tom můžete dočíst v novinách. Nikdo nic konkrétního samozřejmě neřekne, ale ten pocit, že nějaké finanční skupiny rozhodují o zásadních věcech, na to jsem já nepřišel. Řekl jsem, co se říká a co se můžeme dočíst,“ stojí si za svým slavný slovenský herec.

Vlastně nachlup stejně se nedávno vyjádřil i mnohonásobný Slavík Karel Gott. Také on si myslí, že vše ovlivňují bohaté skupiny lidí v pozadí. Podle něj tito lidé dokonce i naplánovali pád železné opony i to, co se v které zemi bude vyrábět.

Přečtěte si
janouch62
17. 4. 2013 • 19:45

 Já jsem viděl Iluminatiky s Janou Kratochvílovou a bylo to v pohodě

inocenta
17. 4. 2013 • 17:34

 ano žásné příšery pod černou kápí ale současní superzbohatlíci, privilegovaní a chránění pod ochranou politiků, exprezidenta, i soudy/ pokud to vůbec musí být/ měří různým metrem a pro tyto lidi výhodně....

marieelle
17. 4. 2013 • 17:28

POLITICI DALI I U NÁS ZBOHATNOUT SKUPINÁM CHLAPÍKŮ S OSTRÝMI LOKTY A TI JE NYNÍ SPONZORUJÍ. OPRAVDU ŘÍDÍ A OVLÁDAJÍ MNOHO VĚĆÍ. V KOMUNISMU TOTO NEBYLO.I KDYŽ PARADOXNĚ NĚKTEŘÍ Z TĚCHTO "ILUMINÁTŮ" JSOU BÝVALÍ SOUDRUZI. KATREL JE SICE SVÝM ZPŮSOBEM, OPVLÁDÁN" UNYLOU IVANOU, ALE TA SE VĚNUJE JINÝM FILOZOFIÍM A TOTO NENÍ Z JEJÍ HALVY, TEDY VELMI PRAVDĚPODOBNĚ. TAKÉ MYSLÍM ,ŽE NENÍ ANI TAK UNYLÁ JAKO NEPŘIROZENÁ A JE Z TĚCH, CO NAKONEC UVQĚŘÍ I VLASTNÍM LŽÍM, PROTOŽE JSOU POHODNÉ A VYHOVUJÍCÍ.

ivuska1
15. 4. 2013 • 21:42

 ze Gott i Lasica moc dobre vedi o cem mluvi !!!

ivuska1
15. 4. 2013 • 21:40

 Plno lidi vubec nevi o cem je rec ! Illuminati vyvrazdi 70% lidstva na zemi a zbytek budou slouzici otroci bohatym ! Chteji vyhubit vetsinu lidstva a vytvorit jejich NOVY SVET ! Maji pod kontrolou vsechno ! Musi se zastavit !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.