Jitka Smutná z Cest domů: Získá titul lesbička roku? V homosexuální anketě se dere vzhůru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Smutná z Cest domů: Získá titul lesbička roku? V homosexuální anketě se dere vzhůru!

Jitka Smutná se k odlišné orientaci přiznala před rokem.
Jitka Smutná se k odlišné orientaci přiznala před rokem. (Koláž Ahaonline.cz)

Nedávno zářila v seriálu Cesty domů, teď má herečka Jitka Smutná (60) našlápnuto získat ocenění »lesba roku« . A to v anketě Gaystar 2013, která právě probíhá. Podle informací deníku Aha! se Smutná na prvním místě průběžně střídá se zpěvačkou Anetou Langerovou (26).

V anketě hlasují nejen homosexuálové, ale také jejich přátelé a příznivci. „Ano, mohu potvrdit, že paní Smutná je v nominaci v kategorii »lesba roku« a chodí jí mnoho hlasů,“ řekl deníku Aha! pořadatel ankety Jiří Jarkovský. Podle něj je herečka komunitě sympatická tím, že promluvila o svém vztahu se ženou. „Nebála se říci, jak a s kým žije, a to na ní lidé oceňují,“ dodal.


Jitka Smutná, která je vdaná za kameramana Jaromíra Nekudu (67) a má s ním dvě dospělé děti, přesně před rokem přiznala, že už deset let žije se spisovatelkou Petrou Braunovou (46). „Nejprve jsem to řekla dceři, pak svému muži a nakonec synovi. Ve fázi osobního coming outu, kdy si to musíte přiznat, začnete strašně pochybovat, ale zároveň prožíváte obrovskou radost, že jste to objevila. Pak to řeknete nejbližším a musíte ustát různorodé reakce, ale nestačí vám to. V práci je to složité, mnoho žen tím neprojde vůbec. Divadlo je velmi tolerantní. Já to měla lehké,“ řekla loni Smutná, která teď s přítelkyní a několika kamarády rekonstruuje budovu staré historické školy v západočeském Měčíně. Ta by měla následně sloužit jako chalupa i kulturní centrum.


K svému zařazení do anekty a velkému počtu hlasu, které jí chodí, se Smutná zatím nevyjádřila. Pořadatelé ji budou kontaktovat až ve chvíli, kdyby zvítězila. Vyhlašování výsledků ankety bude v polovině května moderovat Eva Decastelo (34).



Autor:  lbp

Přečtěte si
peterwilliams
14. 4. 2013 • 07:52

fujtaksl vylizovacky k.u.n.d

illis
12. 4. 2013 • 21:23

 bych nejspíše nestála, ale co je to její život, tak ať si tak žije .

honzina
12. 4. 2013 • 09:47

Nezlobte se na mě, ale z této babomrdky se mi chce zvracet!!!!!!! A ještě jí dejte titul! hnus!!!!!!!

pelagie
12. 4. 2013 • 09:16

 který idiot vymyslel toto ocenění ?? je to vůbec možné ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.