Stará panna Susan Boyle: Odmítá nabídky na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stará panna Susan Boyle: Odmítá nabídky na sex!

Susan Boyle stále nemá chlapa, je moc vybíravá
Susan Boyle stále nemá chlapa, je moc vybíravá

Objev britského »Talentu«, nepolíbená zpěvačka Susan Boyle(49), stále nenašla muže svých snů. Navzdory neatraktivnímu vzhledu má totiž velké nároky a jen tak někoho si nepustí k tělu.

Susan sice v soutěži skončila až na druhém místě, ale účast v ní jí zajistila celosvětovou popularitu. Splnila si tak svůj sen o kariéře zpěvačky, ale v jejím soukromí se nic nezměnilo. Susan stále usíná sama a buduje si image staré panny.

Přitom se najde spousta mužů, kteří by jí rádi poskytli svou prázdnou náruč. Ale Susan zná svou cenu a je přesvědčená o tom, že si může chlapy vybírat.

„Všem se líbí představa, že svůj život stráví s někým, kdo ho bude chránit a starat se o něj. Už dlouho jsem sama a žádná výjimečná osoba do mého života nevstoupila. Měla jsme pár nabídek, ve kterých mi muži psali, že se jim líbím a jsou také sami a někoho potřebují. Ale ty jejich fotky, můj Bože! Řekněme si na rovinu, nebylo to nic pro mě,“ prozradila zpěvačka, která si je moc dobře vědoma svých kvalit. Neměla by ovšem zapomínat, že kráse za svůj úspěch rozhodně nevděčí…



Přečtěte si
aznom
3. 11. 2011 • 16:22

Běž do řiti kašpare!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.