Odcházení: Proč se Dušek takhle vymódil? Kdo způsobil největší skandál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Odcházení: Proč se Dušek takhle vymódil? Kdo způsobil největší skandál?

Největší pozdvižení na večírku vzbudilo oblečení Jaroslava Duška a čerství milenci Vilhelmová s Dykem.
Největší pozdvižení na večírku vzbudilo oblečení Jaroslava Duška a čerství milenci Vilhelmová s Dykem. (Marek Pátek, David Kundrát, Petr Novotný)

Ostře sledovaná filmová premiéra roku, jak často Odcházení od Václava Havla mnozí nazývají, se neobešla bez módních úletů stejně jako bez přiznání Taťány Vilhelmové, že její láska s Vojtou Dykem je skutečná.

Herce Jaroslava Duška nemohl na premiéře Havlova Odcházení nikdo přehlédnout. Rozhodnutí obléct si na sebe outfit hýřící pastelovými barvami, za nějž by se nemusel stydět ani Daniel Nekonečný, nebylo však úplně jeho.

Jak nám později prozradil, oblek v těchto barvách mu doporučil sám autor filmu Václav Havel . „Viděl ho u mě doma ve skříni a nadchnul ho tak, že jsem si ho musel vzít i na premiéru,“ komentoval svůj zjev herec a přítomné rozdělil na dva tábory – na ty, kterým se líbil a ty, kdo si o něm mysleli, že se dočista zbláznil.

Z žen nejvíce zářila Taťána Vihelmová, která zvýraznila svou skvělou postavu překrásnými zlatorůžovými šaty. Víc než róba ale zaujal její nový románek s Vojtou Dykem o němž se v poslední době často píše.

Známý operní zpěvák za herečkou okolo půlnoci přišel do Slovanského domu a strávil s ní zbytek párty, přičemž při odchodu způsobil pořádný skandál a je tak tedy jasné, že to s vdanou Vilhelmovou myslí opravdu vážně. Co přesně se na párty událo, si přečtěte v tištěném Aha! nebo už v poledne na ahaonline.cz.

Zajímá vás, kdo všechno ještě byl na párty a jak se k takové slavnostní příležitosti ustrojili? Podívejte se do naší fotogalerie.



Přečtěte si
vlaku
26. 3. 2011 • 08:32

Až jsem se lek. K nepoznání. Mumie?

pavcas
24. 3. 2011 • 15:17

Autor tohoto článku se fakt vyznamenal, zaprvý každej ví,až na něj, že se jedná o Vojtu Dyka a ne Viktora Dyka, což jsou dva rozdílní lidé a navíc Vojta není žádnej operní zpěvák i když árii vystřihnout dokáže. za tyhle bláboly a ještě s nesprávnými údaji Vám opravdu platí pane bůhvíjakázkratka?

frostie
24. 3. 2011 • 08:57

který střevo to psalo?

jajakoon
24. 3. 2011 • 08:48

Havel politik, dramaturg, módní návrhář, všeználek...! Roste pražákům nový Jára Cimrman. Geniální, všudezdejší, virtuální pomatenec!

aaangie
24. 3. 2011 • 08:13

A operní zpěvák k tomu jo?! No, jako vtip ... dobrý!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.