Julia Roberts zasadně vyznává přírodní styl - Neholí se v podpaží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Julia Roberts zasadně vyznává přírodní styl - Neholí se v podpaží!

Fotografie
Fotografie (internal)

Stále krásná s takřka dokonalou postavou. Takovou image má americká herečka Julia Roberts (43) v médiích. I při nečekaném focení paparazzi zůstává dokonalá. Pak ale zvedne ruku a... jejda! S ochlupením v podpaží si zjevně hlavu neláme. A nejen holení ignoruje.

Stále krásná s takřka dokonalou postavou. Takovou image má americká herečka Julia Roberts (43) v médiích. I při neplánovaném focení zůstává takřka bez chyby. Pak ale zvedne ruku a... jejda! S ochlupením v podpaží si zjevně hlavu neláme. A nejen holení ignoruje...

Už před 11 lety na premiéře filmu „Notting Hill“ Julia Roberts (43 l.) fotografy překvapilo její neoholené podpaží. „Prostě se jen nestíhala upravit,“ říkali si možná o den později čtenáři novin.

Postupem času se však ukázalo, že to není náhoda, ale běžný přístup hvězdy k hygieně. Téměř kdykoliv zamává fotografům do objektivu nebo fanouškům, okamžitě se její přírodní »ozdoba« odhalí. V nedávném rozhovoru přiznala, že se holením nezdržuje a že dokonce ani nepoužívá deodorant.

O Julii na Ahaonline.cz:

Julia Roberts - Tomuto tělu je 42 let!

Julia Roberts: Ze štíhlé herečky je kulička!

Julia Roberts: Kdo ji chce zabít?

Julia Roberts: Děsivě zjizvené břicho!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.