Julia Roberts: Zakázali jí baleríny, tak přišla bosky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Julia Roberts: Zakázali jí baleríny, tak přišla bosky!

Nádherná Julia Roberts. Může jít i bosa...
Nádherná Julia Roberts. Může jít i bosa... (Foto Reuters)

Vedení filmového festivalu v Cannes už loni pobouřilo mnoho návštěvnic tím, že zakázalo na slavnostní premiéry přístup v botách bez podpatků. 

Americká herečka Julia Roberts (48, Pretty Woman) se tím ovšem nenechala rozhodit a svou účast na promítání svého posledního filmi »Money Monster« pojala jako svérázný protest – na červený koberec nakráčela v krásných černých šatech s výrazným dekoltem a... BOSA!

A proč vlastně ne?! Žádný zákaz tím koneckonců neporušila...

Clooneyova víla Amalka: Boj se vlečkou!

Není jen inteligentní, ale i velmi krásná. Libanonská manželka George Clooneyho (55), právnička Amal (38), sklidila za svou premiéru mezi smetánkou v Cannes samou chválu. Její štíhlé tělo se ve vanilkové róbě z dílny Versace náramně vyjímalo, vypadala jako opravdová víla, jen se jí občas vlečka pletla pod nohy. Všechny ty bojůvky ovšem ustála s grácií a bez trapasu...

... občas se jí ale pletly pod nohy.

To svět neviděl... Beckhamka nasává!

Victorii Beckham (42) snad ještě nikdy nikdo neviděl na veřejnosti jíst, natož pít tvrdý alkohol. Fotka, kde je zachycena s lahví tequily (jde o Clooneyovu značku Casamigos, láhev cca 1200 Kč, pozn. red.) v ruce, je proto vskutku raritou! S Evou Longoriou (42) a dvěma dalšími kamarádka si zkrátka daly do nosů...

Victoria Beckham v Cannes divoce paří!



Přečtěte si
ararat
19. 5. 2016 • 13:44

Markéto seniorko 58*&-bello- Neboj my víme,že je to tvůj názor,ale víš v čem tkví tvůj problém,že si vyvracíš v jednom kuse to co jsi jinde potvrzuješ a děláš ze sebe blbku,a pak postrádáš řádný protiargument a pak zaůtočíš jako zmije jedovatá

-bello-
15. 5. 2016 • 11:50

Nesnáším J.Roberts.Kdo sleduje filmy v originále musí slyšet, jaký má ječák.Krásná podle mě není ani náhodou .A vypadá jako když má furt kapičku u nosu, má ho fialový a ruce taky..Přijít bosa do společnosti, kde to není dress codem je neolmuvitelně trapné. Ona trapná je.Co vidím to vidím a co na mě ječí z jejích filmů to slyším! Amal má nevábný vyskákaný nohy jako koza, myslí si asi , že jsou půvabný.Všude je chudinka vystrkuje ( jak u nás blbka Verešová).Amal v těch šatech naopak bruslí, hamtá si "dáma " po vlečce a motá se z ní.Proč si to pořizovala, když v tom neumí? pro ararat a spol. : píšu si svůj názor, jak to vnímám já! Útoky stylu, jestli jsem a co vůbec já dokázala a podobné kraviny, kterými tady oponujete lidem jsou argumentační nesmysly. To jen in margine pro vás!

antonuis.j
14. 5. 2016 • 23:42

Správně, jen ať se holky baví. A Julia je moje oblíbená super baba a herečka, sympaťanda každý coulem, mám ji moc rád a vždycky budu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.