Leo Machala: Zhroutil se! Přišel o parťáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Leo Machala: Zhroutil se! Přišel o parťáka!

Leo Machala nedokázal udržet pláč ani vteřinu.
Leo Machala nedokázal udržet pláč ani vteřinu.

Hezoun Leo Machala (20) se vyrovnával se včerejším vyřazením ze SuperStar jen velmi těžko. Neunesl prohru a zhroutil se do náruče moderátorky.

Slzy se Leovi řinuly z očí hned jak se hroznou novinu dozvěděl. Objal svého největšího parťáka v této soutěži Bena Cristovaa a hned poté se zhroutil do náruče i Adéle Banášové.

„To byl větší hysterický záchvat, než co tam mají leckteré holky, které vypadnou,“ komentoval drama na pódiu jeden z fanoušků sedící v hledišti. Pro nejhezčího zpěváka SuperStar byl vyřazení šok, nejvíc však lituje toho, že se nebude tolik vídat se svým nejlepším kamarádem Cristovaem. „Je to skvělý kamarád a parťák, tolik jsem doufal, že se oba dostaneme do finále, je to šok, že jsem vypadl,“ vykoktal ze sebe Leo krátce po skončení pořadu. Spolu s ním včera vypadli i Marek Lacko, Aneta Galistová a Karolína Majerníková.

I přes svůj neúspěch Leo doufá, že neupadne v zapomnění. „Doufám, že budu zpívat i nadále a že si mě třeba někdo všimne. Bral bych i roli ve filmu, ale zpívat chci víc,“ prozradil hned jak se trochu ze záchvatu pláče vzpamatoval.

Čtěte také: Aneta Galisová: Za vyhazov můžou moje prsa!

Foto ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.