Uniklo ze seriálových ložnic: Nejžhavější sexy scény! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo ze seriálových ložnic: Nejžhavější sexy scény!

Krejčíková předvedla jedny z nejvášnivějších postelových scén v Ulici.
Krejčíková předvedla jedny z nejvášnivějších postelových scén v Ulici. (Foto Aha! – archiv TV Nova)

Stud, křeče, zděšení, tajné maskování intimních partií. I to jsou milostné scény v seriálech Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2. Danu Morávkovou (46) při jedné z nich vyděsil Jan Čenský (56), Hana Holišová (37) si zase hlídá prsa. Co se všechno děje v seriálových postelích?

Jak to chodí v posteli v Ulici

Maskovací manévry: Hana Holišová (37)

Představitelka Veroniky maskuje, co se dá. „Tak zaplať pánbůh, jsme v seriálu, který se vysílá před desátou hodinou večerní, takže nic není vidět. Spíš je to pro nás takové úsměvné. Jsme oblečení v rámci možností. Vždycky tam nějaké spodní prádlo máme, jako například podprsenky bez ramínek,“ prozradila herečka.

Svlékání miluje: Šárka Vaculíková (30)

„Milostné scény točím moc ráda. Říkám si, že je musím točit, dokud jsem mladá, protože pak už to nepůjde,“ svěřila se smíchem představitelka Adriany Peškové. „A u Ulice je to úžasný, že tam nesmí být nic vidět. Takže si to užívám,“ přiznala herečka.

Nestydí se: Aneta Krejčíková (26)

Jako Gábina zažila herečka jednu z nejvášnivějších scén, ale ani to majitelku přírodních čtyřek nezaskočilo. „Když se neznáte, tak je to obtížnější, než s někým koho znáte. Ale nestydím se úplně,“ přiznala herečka a hvězda páté řady show Tvoje tvář má známý hlas.

Nutné zlo: Míša Maurerová (38)

Jestli má někdo problém s milostnými scénami před kamerou, tak je to seriálová Digi. „Beru je jako ne vždy příjemnou součást práce. Ono to ve výsledku vypadá, že mi to závidí, když mám atraktivního kolegu, ale když se to točí, musíte myslet na text, na to kde máte ruku, hlavu, jak ležíte a ještě se to několikrát opakuje. Tak to nic příjemného není,“ postěžovala si.

Erotika s kameramanem: Pavla Tomicová (55)

Jako Simona Hložánková má za sebou jen jednu milostnou scénu. „Já jsem ji měla s Vaškem Koptou, a protože byl kameraman hodně blízko, tak jsem si spíš myslela, že mám milostnou scénu spíš s tím kameramanem,“ svěřila se smíchem herečka.

Co se děje při sexu v Ordinaci:

Stopla Čenského: Dana Morávková (46)

„Honza Čenský je milej fešák a voní, ale vím, že jsme jednou točili milostnou scénu, kdy pokračoval po krku, přes prsa přes břicho. Tak jsem si říkala proboha, kde to je a furt jsem neslyšela stop. Strašně jsem se styděla, tak jsem řekla: Stop. No, Honzo!“ přiznala se smíchem herečka alias Zdena Suchá. To scény s Jackuliakem, kdy natáčeli znásilnění, ji rozhodily. Byl to pro ni velmi nepříjemný zážitek.

Křeč v posteli: Petr Rychlý (52)

Představitel Čestmíra Mázla promluvil o postelových scénách s Michaelou Badinkovou (38) jako Alenou Rytířovou. „Každý z nás máme stud samozřejmě, ale tím, že se s Míšou známe z divadla, je to o něco lepší. Ono to jen tak vypadá, že je to intimní. Lehnete, nad vámi je deset lidí. Druhá věc je, že si nemůžu pohodlně lehnout, protože mi kameraman říká, že stíní polštář, tak se snažím kroutit v nepříjemných pozicích,“ přiznal herec s tím, že je zkroucený v křeči jako paragraf.

Na video s Anetou krejčíkovou z Ulice se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.