Nečekané přiznání Vojty Kotka: Víme, čeho se bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekané přiznání Vojty Kotka: Víme, čeho se bojí!

Vojta Kotek přiznal, jaká věc mu nahání hrůzu
Vojta Kotek přiznal, jaká věc mu nahání hrůzu (Foto: Pavel Hofman)

Herec a režisér Vojta Kotek (28) a jeho tým byli první českou skupinou soutěžící v Pevnosti Boyard. Tam si každý člověk sáhne na dno a vyjdou najevo jeho největší obavy. Jinak tomu nebylo ani u Vojty. Čeho se nejvíc bojí on?

Vojta Kotek se nechal přemluvit k účinkování ve slavné francouzské soutěži Pevnost Boyard. Účinkování v něm vzbudilo hned několik strachů. „Musel jsem čelit fobiím z hadů, štírů, pavouků a úplně největší fobii mám z toho, že budu muset někde něco fyzicky dělat,“ prozradil Blesku pro ženy Vojta.

Mimo Pevnost Boyard můžete herce již brzy vídat i v novém detektivním seriálu. Díky kterému přiznal, že je vlastně ještě jedna věc, které se bojí.

„Nemám moc rád zbraně. Byl jsem kdysi střílet s kamarády v rámci ostrostřeleckého spolku, a to i z historických zbraní, ale moc mě to nenadchlo. Mám ze zbraní respekt a možná i trochu strach a pořád jsem si v podstatě připadal trochu nesvůj, svěřil se mladý režisér s tím, že si přeje, aby to na obrazovce nebylo vidět.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.